να θέσει συγκεντρωμένων πηνίο μεταξύ δύο microstrip γραμμές στο HFSS

L

lkminz

Guest
Γεια σου, είμαι προσπαθεί να μιμηθεί μια δομή που έχουν συγκεντρωμένων πηνίο στο HFSS. Πρέπει να βάλω συγκεντρωμένων πηνίο μεταξύ δύο microstrip γραμμές ορισμένων πάχος. Προσπάθησα με τα συνδέει με ένα πιάτο και RLC όριο πάνω από αυτό, έλαβε όμως αποτέλεσμα δεν είναι ικανοποιητικό. Έχω επισυνάπτεται το HFSS δομή, που απαιτούνται αποτέλεσμα και αποτέλεσμα που προκύπτει οποιοδήποτε σχόλιο ή πρόταση θα ήταν πραγματικά χρήσιμη.

οικοδομήσουμε ένα κουτί κενό σε όλη την 2 γραμμές, την ορίζουν ως αυτεπαγωγή. Η γραμμή ένταξη θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το 2 γραμμές τα κράτη μέλη. [Size = 2] [color = # 999999] Προστέθηκε μετά από 1 λεπτό: [/color] [/size] Το κιβώτιο θα μπορούσε να είναι ακριβώς πάνω από τις γραμμές τα κράτη μέλη, και να έχουν επαφή με τις γραμμές τα κράτη μέλη.

[Quote = James Cook] οικοδομήσουμε ένα κουτί κενό σε όλη την 2 γραμμές, ορίστε το ως αυτεπαγωγή. Η γραμμή ένταξη θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το 2 γραμμές τα κράτη μέλη. [Size = 2] [color = # 999999] Προστέθηκε μετά από 1 λεπτά:. [/Color] [/size] Το κιβώτιο θα μπορούσε να είναι ακριβώς πάνω από τις γραμμές τα κράτη μέλη, και να έχουν επαφή με τις γραμμές τα κράτη μέλη [/quote] hi ευχαριστίες για James απάντησης. δηλώσεις σας 1) Το κιβώτιο θα μπορούσε να είναι ακριβώς πάνω από το MS γραμμές 2) Η γραμμή ένταξη θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το 2 γραμμές τα κράτη μέλη. είναι λίγο confussing. plz να εξηγήσει το 1ο κομμάτι δήλωση με μεγαλύτερη σαφήνεια. ευχαριστώ εκ των προτέρων

Αν έχετε HFSS και Designer διαθέσιμα ίσως να θέλετε να εξετάσει από κοινού προσομοίωση όπου χτίζετε τα ίχνη με HFSS και ο συνδυασμός τους σε Designer με το πηνίο. Θα ήθελα να μιλήσω με έναν από τους μηχανικούς εφαρμογής για τις λεπτομέρειες. Regards

ya Έχω δύο pls λογισμικό μου να εξηγήσω πώς να συν - προσομοίωση [size = 2] [color = # 999999] Προστέθηκε μετά από 44 λεπτά: [/color] [/size] hi James Cook που έκανα τη δομή σύμφωνα με ur διδασκαλία .. ... pls ελέγξτε weither έχω κάνει τα πάντα σωστή ή όχι .... αλλά και πάλι αποτέλεσμα δεν είναι το επιθυμητό αποτέλεσμα

Εδώ είναι μια HFSS expample.hope να διευκρινίσει ...

χάρη James αυτό CKT θα μου δώσει περισσότερες confidance στο σχεδιασμό δομή Απλά θέλω να ξέρω ως u έχω θέσει το πλαίσιο κενό πάνω από microstrip γραμμή τόσο γιατί δεν υπάρχει ανάγκη να εξαχθούν κουτί ένα φύλλο θα είχε κάνει την εργασία. όταν είπα κουτί στο μεταξύ microstrip γραμμή i σήμαινε μια δομή πλαισίου μεταξύ δύο γραμμών όχι πάνω από τους καθ 'οιονδήποτε τρόπο, εάν αυτό το τρόπο, τότε πρόστιμο θα πάω μαζί με αυτό, εάν u έχω κάτι άλλο να μου πει σχετικά με αυτό το pls μην μου πείτε

Το κουτί κενό με συγκεντρωμένων RLC μπορεί repsent ένα τσιπ πυκνωτή, πηνίο τσιπ ή αντίσταση τσιπ στη γραμμή MS. Το μέγεθος του πλαισίου θα πρέπει να είναι του μεγέθους της συσκευασίας.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back