μου Βοήθεια για την εξεύρεση καθυστέρηση για Cadence Spectre

R

ramesh441

Guest
Γεια σας φίλοι

Είχα κάνει ciruit έχοντας 16 εισόδους που περιέχουν συνεχούς προσφοράς και έχοντας πάρει μία έξοδο dc σταθερή τάση, ως αποτέλεσμα.

τώρα θέλω να βρω το Περιοδο καθυστέρηση της 16ης εισόδου και εξόδου
Μπορώ να ξέρω πώς μπορώ να κάνω σε Cadence Spectre

Να σας ευχαριστήσω,

Ramesh

Γειά,

Από το περιβάλλον ADE Design -> εργαλεία -> αριθμομηχανή.

Από τις λειτουργίες -> επιλέξτε "cross"
σε "σήμα" -> γράψτε το όνομα του σήματος (VT ( "/ net010"), για παράδειγμα, όπου net010 είναι το καθαρό όνομα)

στο "όριο αξίας" -> γράψτε τη διέλευση (τάσης) τιμή όπου η καθυστέρηση είναι απαραίτητη (συνήθως Vdd / 2 σε ψηφιακά κυκλώματα).

στο "Edge Αριθμός" ->, εάν το σημείο διασχίζεται περισσότερο από μία φορά, να καθορίσει ποια θα πρέπει να θεωρείται

στο "Edge τύπου" -> επιλέξουν είτε άνοδο ή πτώση, ανάλογα με την κατεύθυνση που διέρχονται

Επαναλάβετε τα βήματα για τις δύο σήμα στη συνέχεια αφαιρέστε και θα πάρετε την καθυστέρηση.

Κύριε,
Η ερώτησή μου είναι, για μια τάση συνεχούς ρεύματος η οποία συνηθίζει να διαφέρει.

Εισροών μου είναι σταθερά 1,2 βολτ συνεχούς ρεύματος.και η παραγωγή είναι 0,9 μια σταθερή τάση συνεχούς ρεύματος.

Πώς θα μπορούσα να βγάλω την καθυστέρηση αυτή;;δηλαδή πόσο χρόνο είναι το κύκλωμα που από τον 16ο συμβολή μου σε o / p

Να σας ευχαριστήσω,
Ramesh

Μπορείτε να μου εξηγήσετε λίγο περισσότερο για το κύκλωμα σας-όπως και beahviour;

Υπάρχει κάποιο ρολόι στο κύκλωμα σας.

Τι υπάρχουν DC εισόδου;Εισροές Βήμα;Αν ναι πώς και πότε θα παίρνουν ενεργοποιείται;

Εισροών μου ένα DC 1,2 V σταθερά και δεν varing του

Πώς θα μπορούσα να μέτρο καθυστέρηση, καθώς δεν υπάρχει μεταβολή στο χρόνο wrt σήμα

Νομίζω ότι για τους σκοπούς simualtion, συμβολή σας δεν πρέπει να είναι μια πηγή συνεχούς ρεύματος, μάλλον Vpulse που θα βήμα από το 0 έως την απαιτούμενη τιμή της προσφοράς και να θεωρηθεί ότι αυτή η τιμή.Σε αυτή την περίπτωση, μπορείτε να υπολογιστεί με ακρίβεια η καθυστέρηση από τη στιγμή της εφαρμογής της πηγής DC με το χρόνο της εξόδου θα απαντήσει.Εάν χρησιμοποιείτε μια πηγή συνεχούς ρεύματος στην είσοδο, Cadence (ή εφιάλτης) θα (συνήθως) αρχίσουν να υπολογίζουν το παροδικό αρχική κατάσταση από το dc λύση, η οποία είναι συνήθως τελική σταθερή κατάσταση του κυκλώματος και ποτέ δεν βλέπαμε την καθυστέρηση.Έτσι, με τη χρήση Vpulse θα ισχύει διαφορετική αρχική κατάσταση και να δούμε την καθυστέρηση.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back