C
Childs
Guest
Πρόσφατα ενώ είμαι προγραμματισμό ενός Σπαρτιάτη-3E σκαφών που χρησιμοποιούν ISE10.1 έκδοση ιστοσελίδων, συνάντησα το πρόβλημα, όπου το design μου περάσει την κατάρτιση και τη σύνθεση, όπου μπορώ να ρυθμίσω τον περιορισμό στο χρόνο 20ns (50MHz, όπως εγώ είμαι με τον ταλαντωτή επί του σκάφους).Δεν προειδοποίηση ή λάθους εμφανίζεται, αλλά η μνήμη λειτουργία εγγραφής δεν εκτελείται.Ωστόσο, μετά το πρόγραμμα για Σπαρτιάτης-3E, η μνήμη εγγραφής πράξεις μερικές φορές δεν μπορεί να εκτελεστεί.Σημειώστε ότι είναι "μερικές φορές" δεν μπορεί να γίνει, και είναι πολύ ασταθής.
Συνάντησα τυχαία το ίδιο πρόβλημα, ενώ ήμουν με Quartus2 μήνες πριν έκδοση Ιστού.Δεν προειδοποίηση ή λάθους εμφανίζεται, αλλά η μνήμη λειτουργία εγγραφής δεν εκτελείται.Ήταν επιλυθεί το έβαλα την πίεση χρόνου για να 10ns, και εκτελέστε την προσομοίωση αργότερα χρησιμοποιώντας CLK ταχύτητα της 20ns περιόδου.Ωστόσο, στην Σπάρτης-3E σχεδιασμό τώρα, δεν μπορώ να την πολυτέλεια να θέσει χρονικό περιορισμό της 10ns όπως η λογική δεν είναι επαρκής.
Ξέρει κανείς σχετικά / αντιμετωπίζετε αυτό το πρόβλημα;Οποιαδήποτε ιδέα πώς να λύσει;;Ευχαριστώ εκ των προτέρων ...
Συνάντησα τυχαία το ίδιο πρόβλημα, ενώ ήμουν με Quartus2 μήνες πριν έκδοση Ιστού.Δεν προειδοποίηση ή λάθους εμφανίζεται, αλλά η μνήμη λειτουργία εγγραφής δεν εκτελείται.Ήταν επιλυθεί το έβαλα την πίεση χρόνου για να 10ns, και εκτελέστε την προσομοίωση αργότερα χρησιμοποιώντας CLK ταχύτητα της 20ns περιόδου.Ωστόσο, στην Σπάρτης-3E σχεδιασμό τώρα, δεν μπορώ να την πολυτέλεια να θέσει χρονικό περιορισμό της 10ns όπως η λογική δεν είναι επαρκής.
Ξέρει κανείς σχετικά / αντιμετωπίζετε αυτό το πρόβλημα;Οποιαδήποτε ιδέα πώς να λύσει;;Ευχαριστώ εκ των προτέρων ...