μισθό στη Βοστώνη - Μασαχουσέτη

C

cmunikat

Guest
Θα μπορούσατε να μας πείτε πόσα 2 ετών σχεδιαστής ηλεκτρονικών εμπειρία θα μπορούσε να κερδίσει στη Βοστώνη; Μέση και μέγιστη (μισθός στην τσέπη μου).

Θα πρέπει επίσης να ρωτήσω κάτι σχετικά με τα έξοδα διαβίωσης. Χιονίζει εκεί και αλάτι τοποθετείται στους δρόμους. Αυτό κάνει τα αυτοκίνητα σκουριά και πρέπει να junked μετά από μερικά χρόνια. Έχουν επίσης υψηλή φορολογία σε αυτό το τμήμα των ΗΠΑ. Κάθε επίπεδο διακυβέρνησης που έχει το χέρι τους στο πορτοφόλι σας. Εάν ζείτε σε ένα κράτος και να εργαστούν σε ένα άλλο, και οι δύο θέλουν να συλλέγει τους φόρους από το εισόδημά σας.

LOL, σκουριά, τα αυτοκίνητα ... Βοστώνη είναι μια μεγάλη πόλη, και μην ανησυχείτε, θα junk αυτοκίνητό σας έτσι κι αλλιώς σε 10-15 χρόνια ... απλά βαρεθεί με αυτό ή να κάνετε ένα ατύχημα. Αυτό είναι το τελευταίο πρόβλημα που θα έχετε. Η κυριότερη είναι το κόστος του ενοικίου, η καλή πόλη => πολλοί άνθρωποι θέλουν εκεί => υψηλό ενοίκιο.

Χμμμ! Boston μεγάλη πόλη; Έζησα εκεί για ένα διάστημα, αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να το πω αυτό. Ο λόγος που πολλοί άνθρωποι θέλουν να πάνε εκεί δεν είναι η ομορφιά του τόπου, είναι επειδή υπάρχουν πολλές επιχειρήσεις και τα πανεπιστήμια. Συμφωνώ με φουσκωμένος για τα αυτοκίνητα. Πιθανώς είχατε ένα Chevy Malibu ή ένα Ford Explorer, και σίγουρα έχετε βαρεθεί σε αυτά. Αλλά όταν έχετε ένα BMW ή μία Mercedes που φροντίζετε για το αλάτι στους δρόμους.

Ναι, είναι μια μεγάλη πόλη με τα αμερικανικά πρότυπα. Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να το όνομα πάνω από 2-3 θέσεις υψηλότερα από αυτό στο σύνολο των ΗΠΑ. Τώρα, αν αρχίσουν να συγκρίνουν με την Ευρώπη, είναι διαφορετική, αλλά μιλάμε για ΗΠΑ. Πανεπιστήμια κάνει μια καλή πόλη: νέοι και καλλιεργούνται οι άνθρωποι, μπαρ, restaurnats, συναυλίες, μεγάλες βιβλιοθήκες, ταινίες τέχνης, κ.ο.κ.. Το "κακό" χιόνι σας κατηγορήσει σας παρέχει μεγάλη σκι, αναρρίχηση πάγου, κλπ. Πώς ορίζετε μια καλή πόλη; Και είμαι βέβαιος εάν είστε κύριος μιας BMW μπορείτε να αντέξετε οικονομικά να πληρώσει 100 $ για ένα επίχρισμα χειμώνα. Μερικές από αυτές τις εταιρείες έχουν εγγύηση για 30 χρόνια για τη σκουριά. Ωστόσο, 15 χρόνια BMW (ακόμη περισσότερο για Merc) εξακολουθεί να είναι ένα ανεπιθύμητο. Και δεν μπορείτε να οδηγείτε ακόμα και μια παλιά BMW στο χιόνι (RWD, χωρίς ESP όπως και νέων), έτσι ώστε να είναι εκτός της ερώτησης.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back