μικτή μικροελεγκτές σήμα

K

kumar

Guest
Hi! Ψάχνω για χαμηλό κόστος μικτή πωλητές σήμα μικροελεγκτή. Αυτό θα πρέπει να έχουν τα ακόλουθα χαρακτηριστικά: 16bit ADC 4-8K μνήμη προγράμματος (flash). 2-3 interupts εξαιρετικά χαμηλής ισχύος. Οποιαδήποτε βοήθεια θα είναι ευπρόσδεκτη. Χάρη Bye!

Έχετε δοκιμάσει φάσμα Cypress των προγραμματιζόμενων μικτή σήματος MCUs

Ρίξτε μια ματιά στη ADSP-21991 αναλογική συσκευή είναι ADSP-21992. Έχει 20-MHz 14-bit ADC, CAN-BUS, DSP capabities και ούτω καθ 'εξής ....

Μπορείτε επίσης να δείτε ADUC8xx "microconverters" αναλογική συσκευή του, που έχουν 12, 16 ή ακόμα και 24 bit ADC, χαμηλής ισχύος και μέχρι tu 62 kB ή flash EEPROM έχετε επίσης την Texas Instruments MSC1210, αλλά «μόνο» με 24 bit ADC, και μέχρι 24KB πρόγραμμα flash, και εξαιρετικά χαμηλής ισχύος. έχουν μια καλή ημέρα.

Συγγνώμη για κυπαρίσσια τσιπ, αλλά μετά ψάχνει στα τεχνικά δελτία, τα ADC μπορεί μόνο να είναι 12 bits max. Λατρεύω το κυπαρίσσι μάρκες psoc! αλλά όχι σε αυτή την περίπτωση!

[Quote = Pika] Ya! Μπορείτε να δοκιμάσετε Cypress PSOC Διαμορφώσιμη μικτού σήματος Array με ελεγκτή επί των σκαφών. http://www.cypressmicro.com/ [/quote] Νομίζω psoc περιβάλλον MICROS έχουν σφάλματα, γι 'αυτό μην προβαίνουν σε συστάσεις προς χρήση με μικτή εφαρμογές σήματος. Η συμβουλή μου, χρήση ti MICROS.

Γεια σου, Έχετε εξετάσει Semiconductor γκολ; Νομίζω ότι είναι στο www.goalasic.com . Ελπίζω ότι αυτό βοηθά. dspcode

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back