μικροϋπολογιστικά σύγκριση τιμών

B

BasePointer

Guest
Είμαστε και χρησιμοποιώντας PIC18LF252 Είναι $ 2,24 για 30k ποσότητα ανά μήνα.
Νομίζω ότι Microchip είναι μικροελεγκτές είναι ακριβά από τα άλλα.Τι πιστεύετε για αυτό;

10x

Εάν καθορίσετε εδώ είναι που σας ζητά από την άποψη της ταχύτητας, των περιφερειακών, μνήμης, ...., κάποιος μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε λιγότερο ακριβά προϊόντα.
Αντίο.Paolo

psubiaco έγραψε:

Εάν καθορίσετε εδώ είναι που σας ζητά από την άποψη της ταχύτητας, των περιφερειακών, μνήμης, ...., κάποιος μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε λιγότερο ακριβά προϊόντα.

Αντίο.
Paolo

Ω, δεν είναι εύκολο να βρει χαμηλό κόστος MCU με όλες αυτές τις απαιτήσεις, expecially για 2kbyte eeprom και 2 UART.
Holtek 48R50 (3x33 ή 4x32 LCD τμήματα) 24C16 εξωτερικό μπορούν να χρησιμοποιούνται, αλλά μόνο με έως 9600bps UARTs (θα πρέπει να εφαρμοστούν στο λογισμικό: δεν έχει UART περιφερικό εσωτερικό) και περίπου 50kbps SPI (σύνδεση με διακόπτουν CLK pin) .

Νομίζω ότι HT48R50 κόστος λιγότερο από ένα δολάριο (μπορεί να είναι 80-90 λεπτά;; Θα πρέπει να ρωτήσω σε ένα διανομέα, δεν ξέρω ακριβώς), για 300k/year, αλλά θεωρούν ότι softrware UART θα περιορίσει το μέγιστο bitrate σε αυτά τα λιμένες.
Χαιρετισμοί.Paolo

psubiaco έγραψε:

Ω, δεν είναι εύκολο να βρει χαμηλό κόστος MCU με όλες αυτές τις απαιτήσεις, expecially για 2kbyte eeprom και 2 UART.

Holtek 48R50 (3x33 ή 4x32 LCD τμήματα) 24C16 εξωτερικό μπορούν να χρησιμοποιούνται, αλλά μόνο με έως 9600bps UARTs (θα πρέπει να εφαρμοστούν στο λογισμικό: δεν έχει UART περιφερικό εσωτερικό) και περίπου 50kbps SPI (σύνδεση με διακόπτουν CLK pin) .Νομίζω ότι HT48R50 κόστος λιγότερο από ένα δολάριο (μπορεί να είναι 80-90 λεπτά;; Θα πρέπει να ρωτήσω σε ένα διανομέα, δεν ξέρω ακριβώς), για 300k/year, αλλά θεωρούν ότι softrware UART θα περιορίσει το μέγιστο bitrate σε αυτά τα λιμένες.

Χαιρετισμοί.
Paolo

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back