μικρές ηλεκτρονικές ερώτηση

F

foxbrain

Guest
Γεια σου κάνει μια δέκτης (αποκωδικοποιητής) DTMF ως MT8870 ή CM8870 εργάζεται ως αναγνώριση κλήσης; Μετατρέπουν την DTMF να BCD έτσι μπορούμε να εμφανίσει τον αριθμό που μας καλεί σε μια οθόνη LCD που χρησιμοποιούν atmega χάρη

Πληροφορίες CLIP μεταδίδεται σε αναλογικά συστήματα τηλεφωνίας (PSTN) μέσω του συνδρομητή πρωτόκολλο γραμμή χρησιμοποιώντας V.23 (1200 baud FSK modem) σηματοδότησης. Το πρωτόκολλο περιγράφεται π.χ. στο πρότυπο ETS 300 659 - 1, μπορείτε να κατεβάσετε από pda.etsi.org. Δεν είναι σχετικές με τον αριθμό κλήσης DTMF.

τότε τι κάνει τον αποκωδικοποιητή DTMF κάνει στην έξοδο που είναι BCD; είναι ένας τρόπος να κάνει μια αναγνώριση κλήσης χρησιμοποιώντας το atmega εκεί; ή ακόμα και χρησιμοποιώντας ένα Caller ID που έχει ήδη γίνει, αλλά πώς μπορώ να το εντοπίσει στο atmega και να το διαβάσει το εισερχόμενο αριθμό;

Ένας αποκωδικοποιητής DTMF είναι καλό για την αποκωδικοποίηση π.χ. τους ήχους που έχουν κληθεί σε κατά τη διάρκεια μιας τηλεφωνικής κλήσης, π.χ. για να λειτουργήσει ένα γραμματοκιβώτιο. Caller ID υποδοχή υποστηρίζεται από νεότερα αναλογικά modems. Υπάρχουν επίσης ειδικά τσιπ αποκωδικοποίησης του εν λόγω συνδρομητή πρωτόκολλο γραμμή. Αλλά δεν θυμάμαι τους πωλητές ή τα είδη προς το παρόν. Όπως είπε, είναι βασικά ένα V.23 modem με ένα περιβάλλον γραμμής.

έτσι αν θέλουμε να συνδεθεί με το atmega μπορούμε να ξέρουμε τι αριθμούς έχει κληθεί σε μια κλήση;; είναι σωστό αυτό; do u έχουν την παραμικρή ιδέα για το πώς να συνδέσετε ένα Caller ID σε ένα μικροελεγκτή; Στόχος μου είναι ότι όταν καλώ το σπίτι μου από το κινητό θαύματα του μικροελεγκτή μου ότι τηλεφώνησε και ότι θα προβεί σε δράση ...

Σε ορισμένες χώρες (π.χ. Βραζιλία) Caller ID κωδικοποιείται με χρήση DTMF. Οι άλλοι χρησιμοποιούν FSK στα 1200 bps (Bell ή V.23). Αναλόγως της χώρας μπορεί να είναι μια μη-ελεύθερη υπηρεσία και θα χρειαστεί μια συνδρομή. Regards Z

@ Foxbrain, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για την αποκωδικοποίηση ψηφία από τους τόνους κατά τη διάρκεια μιας κλήσης, επειδή οι ήχοι είναι ηχητικά στη γραμμή. Δεν μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε κανονικά, αν η κλήση δεν έχει ακόμη συνδεθεί. Ακόμη και σε χώρες όπου DTMF χρησιμοποιείται για την αναγνώριση κλήσης, εξακολουθείτε να χρειάζεστε επιπλέον κυκλώματα για την ανίχνευση υπάρχει μια εισερχόμενη κλήση και, ενδεχομένως, ένα προ-ID τόνο πιλότο. Λάβετε υπόψη ότι υπάρχουν υψηλές τάσεις σε τηλεφωνικές γραμμές, ιδιαίτερα όταν χτυπάει το τηλέφωνο, δεν μπορείτε να επισυνάψετε μόνο καλώδια απευθείας στο IC. Mitel κάνουν μια σειρά από CID και DTMF συσκευές, τα δελτία δεδομένων τους θα είναι ένα καλό σημείο εκκίνησης για την έρευνα. Brian.

ωραία πληροφορίες Ζορρό και betwixt αλλά όπως είπα και πριν: ο στόχος μου είναι ότι όταν καλώ το σπίτι μου από το κινητό του μικροελεγκτή μου θαύματα που μου τηλεφώνησε και θα προβεί σε δράση ... τόσο γι 'αυτό θα πρέπει να συνδέσετε μια έτοιμη Caller ID στο atmega ή εγώ πρέπει να το κάνουν, πώς μπορώ να το κάνεις αυτό;;; είναι ένας άλλος τρόπος για αυτό;

Μπορείτε να συνδέσετε έναν αποκωδικοποιητή αναγνώριση κλήσης, π.χ. IDT NW6005 [url = http://www.idt.com/?genId=NW6005&cid=58562] IDT - Integrated Device Technology - Caller ID> NW6005 [/url] για να ATmega σας. Θα πρέπει να μάθετε, τι είδους αναγνώριση κλήσης χρησιμοποιείται στη χώρα σας. Είναι σωστό, ότι DTMF χρησιμοποιείται σε ορισμένες χώρες, όπως Ζορό αναφερθεί,

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back