μια απλή ερώτηση σχετικά με τη μέτρηση της ισχύος

W

winglj

Guest
Γεια σου, κάθε μία. Έχω μια απλή ερώτηση σχετικά με τη μέτρηση της ισχύος ενός κυκλώματος που τροφοδοτείται από μπαταρία. Μπορώ απλώς αποσυνδέστε το θετικό καλώδιο από τη μπαταρία κύκλωμα, και χρησιμοποιήστε ένα τρέχον μέτρο για να διαβάσετε το σημερινό, ενώ το κύκλωμα είναι η λειτουργία; Και θα πρέπει να μετρώ το συνεχές ρεύμα ή ρεύμα AC; Εάν η τρέχουσα AC μετριέται, μπορώ να χρησιμοποιήσω τον τύπο P = 0.5 * V * I να υπολογίσει τη δύναμη; Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Όσον αφορά την μέση ισχύ ... Θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι currente είναι σε φάση με την τάση τύπο σας. Αν όχι, πρέπει να χρησιμοποιήσετε τον τύπο 0,5 * V * I * cos (γωνία από τη φάση Ι / V).

Είμαι εργασίας με μπαταρία κυκλώματα για GSM / UMTS sites. Μπορείτε sholud χρησιμοποιείτε πάντα τρέχον μέτρο σφιγκτήρα (DC εύρος), προκειμένου να μετρηθεί ρεύμα κυκλώματος βρίσκεται σε λειτουργία. Άλλος ένας τρόπος είναι να τεθεί shunt σε σειρά και στη συνέχεια μέτρο πτώση τάσης σε αυτό. AC συνιστώσα είναι συνήθως μικρές και είναι αμελητέα, αλλά δεν ξέρω τις αξίες της τρέχουσας στο κύκλωμα σας. Είμαι εργάζονται με ρεύματα κατά σειρά 100-600 συνεχούς ρεύματος. Regards.

Γεια σου, ευχαριστώ για την replys. Αλλά αναρωτιέμαι αν το ρεύμα είναι διαστρεβλωμένη και όχι ημιτονοειδής πια, με το μέσο ρεύμα δεν θα το ίδιο με το συνεχές ρεύμα. Αναρωτιέμαι αν η τρέχουσα συμφωνία μετρητή με τη μη ημιτονοειδές κύμα; Είναι μόλις λάβει το μέσο ρεύμα ή οτιδήποτε άλλο; Ευχαριστίες

με το μέσο ρεύμα δεν θα το ίδιο με το συνεχές ρεύμα Μέση
για οτιδήποτε είναι πάντα DC. μέση ισχύς: P = 1 / T ∫ {Τ / 2,-T / 2} (τάση (t) * ρεύμα (t)) dt Θα πρέπει να μετρήσει τάση και ρεύμα κατά τη διάρκεια του χρόνου, π.χ. ampmeter & βολτόμετρο. Αυτή η μέθοδος είναι ωμή βία (ισχύει για όλα τα συστήματα). Σε άλλη περίπτωση θα πρέπει να μετρώνται τα εμβαδά των αξιών της τάσης και του ρεύματος (μόνο για γραμμικά συστήματα) και η μετατόπιση φάσης μεταξύ τάσης και ρεύματος.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back