με GSM 8051

H

hamidraza22

Guest
μπορεί κανείς να με βοηθήσει σχετικά με τη διεπαφή GSM 8051 ..;

είναι πολύ απλό από φυσικά εξαρτάται από την συσκευή σας gsm
Έχετε gsm τηλέφωνο ή GSM module
μπορείτε να γνωρίζετε ότι με τη διασύνδεση σε εντολή og GSM συσκευή που μπορείτε να βρείτε περισσότερα σε αυτό το interface

Θα είμαι με τη χρήση κινητής τηλεφωνίας GSM ..
και τι γίνεται με την ποπ port.how να χρησιμοποιήσετε αυτή με hyperterminal.can κανείς να με βοηθήσει

Απόσπασμα:

τι γίνεται με το λιμάνι της ποπ.

μπορείτε να χρησιμοποιήσετε AT instuction να controal GSM δομοστοιχειωτό λάβετε και να στείλετε μήνυμα

Nokia 5110 είναι ο καλύτερος για να γίνει αυτό
της σειριακής θύρας έχει ληφθεί σε σύνδεση
αν χρειάζεστε Έχω εργασίας του πηγαίου κώδικα για την διασύνδεση με το Nokia 5110 Philips P89C51RD2

γειά σου τι κάνεις φίλους Είμαι, επίσης, κάνει το έργο αυτό για την σύνδεση του κινητού με μικροελεγκτή Έχω 6310.κατά την εργασία και τις εντολές withh HyperTerminal αλλά όταν στείλει αυτές τις εντολές από το μικροελεγκτή αυτό, θα doesn't εργασίας.Θέλω να πω μόνο το κινητό Echos να στείλετε την εντολή της, όταν έχω την GND απομακρυνθεί και μόνο tx και rx συνδέονται.αλλά όταν συνδέσετε το GND είναι ακόμα doesn't echo.
i dont γνωρίζει ποια καρφίτσες για να συνδεθείτε εννοώ μόλις συνδεθεί το tx rx και με το 8051 τα υπόλοιπα είναι απλώς ανοικτές.Πρέπει να συνδέσετε το υπόλοιπο των ακίδων σε ορισμένες τρόπο παρακαλώ βοήθεια

ok έχω ένα DLR-3P καλώδιο που έχει RS-232 DB-9 θηλυκό βύσμα
δουλεύει καλά με το HyperTerminal
τώρα η DB-9 connecotor έχω λάβει δύο καλώδια από το rx και tx του 8051 μέσω της max 232 και στη συνέχεια στην tx rx και της DB-9 (του DLR-3P)
θα πρέπει να λειτουργεί, αλλά όταν θα συνδεθείτε με το GND pin 5 της DB-9 ο υπεύθυνος αρχίζει να funtion ασυνήθως plz αν κάποιος έχει τη διεπαφή 8051 με DLR-3P - nokia 6310 μου στείλει το διάγραμμα, είμαι βέβαιος ότι ο προγραμματισμός δεν είναι το πρόβλημα είναι το πρόβλημα που του καρφίτσες της DB-9 είναι να συνδεθεί με αυτό, thats τι θ επίκλισης ποσό αυτό, είμαι βέβαιος ότι έχει κάποια σχέση με την RTS δικαίωμα;plz απάντηση

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back