με την AC DC Inverter Ερώτηση

Z

zorro23

Guest
Θα ήθελα ένα DC σε AC με Inverter για το σπίτι μου, επειδή έχω την χρήση 2 ηλεκτρικό λέβητα, 2 ηλεκτρικούς φούρνους, ηλεκτροσυγκολλητικά 2, και 3 ηλεκτρικά hearters 220v.Επίσης να χρησιμοποιήσω 4 τηλεοράσεις, 4 υπολογιστές, 4 δορυφορικά recivers, 10 (13watt) βολβώδες και 20 (75watt) βολβού, 4 στερεοφωνικά 110V.Έβαλα όλες αυτές τις πληροφορίες για το επόμενο ερώτημα.Είμαι κάνει με την AC DC με 500watts μόνο ότι είναι πάρα πολύ μικρή για μανίκα μου και το ερώτημα είναι πώς μπορεί να αυξηθεί η wattages βατ έως 20000;Θα πρέπει να τροποποιηθεί το μετασχηματιστή για να το ποσό;ή wath componenet έχω να modefie;Θέλω να ξέρετε για να AC DC άλλων, να βοηθήσει για το θέμα.

Παρακαλώ χρειάζομαι βοήθεια στο thatnks Advanced.

Έχετε ήδη σκέφτονται πώς να παρέχει την DC ισχύος εισόδου για τους inverter;Δεν είναι αδύνατο να λειτουργήσει kW φάσμα inverter, αλλά συνήθως έχουν τεράστιες μπαταρίες υψηλής τάσης και την προμήθεια ενέργειας έκτακτης ανάγκης για τα λεπτά που απαιτούνται για να ξεκινήσει μια ντίζελ γεννήτρια.Ακόμη και για ένα πολυτελές σπίτι, σίγουρα δεν θα σας παρέχουν κάθε ηλεκτρικά καλοριφέρ τον τρόπο αυτό.Μάλλον το χειρουργείο σε νοσοκομείο.

Θα ήθελα να τον εφοδιασμό της τάσης DC αα από μπαταρία αυτοκινήτου 12V ή 24V, αλλά είμαι νέος σε αυτό το θέμα για την προμήθεια από αυτό το σπίτι μου, αλλά έχετε οποιαδήποτε άλλη ιδέα για να το
20.000 βατ από DC σε AC inverter είναι ευπρόσδεκτη Είμαι μόλις Χρειάζομαι βοήθεια και συμβουλές για να γίνει αυτό το έργο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ευχαριστώ.

Ένα μεγάλο αυτοκίνητο μπαταρία μπορεί να τροφοδοτήσει 70α για μισή ώρα.Η εξουσία είναι 70Α x 12V = 840W.
Όταν η μεγάλη μπαταρία αυτοκινήτου εξουσίες ένα καλό inverter τότε το κύκλωμα του αναστροφέα χρήσεις 125W, ώστε η παραγωγή από τα inverter είναι 715W για μισή ώρα.

Θέλεις ένα inverter με 28 φορές περισσότερο για εξουσία ίσως πιο πολλές ώρες.Θα χρειαστεί μια τεράστια ακριβά inverter και το γκαράζ σας γεμάτες μπαταρίες.

Τι συμβαίνει με το ηλεκτρικό ρεύμα;

Προσπαθώντας να δώσει μια τεκμηριωμένη απάντηση: Δεν είναι δυνατή με αυτοκίνητο batterie.Μπορεί προμήθεια 1 ή 2 kW 10 για μερικά δευτερόλεπτα για να ξεκινήσει ένα αυτοκίνητο.20 kW σε 12 V (χωρίς απώλειες και θεωρώντας τάσης σταγόνες) 1700 σημαίνει Α.

Θέλω να χρησιμοποιήσω ένα ηλιακό πάνελ με chager για χρήση 24 / 7 με την λίστα 8000watts πώς να γίνει αυτό POSIBLE?Διότι είναι αλήθεια ότι πρέπει να πολλές μπαταρίες,
γι 'αυτό χρειάζονται βοήθεια για την οικοδόμηση μιας 8000watts με chager για χρήση 24 / 7.Η εξουσία είναι ΟΚ, αλλά είναι να spensive γι 'αυτό θα προσπαθήσουμε να σώσουμε mony ημέρες και για αυτό είναι μια καλή εναλλακτική λύση για την εξοικονόμηση χρημάτων.Κατά τη γνώμη μου αυτό είναι ένα καλός τρόπος για να λάβει adventage για να αποκτήσετε δωρεάν ενέργεια από τον ήλιο είναι εκπληκτικό.

Χάρη στην προηγμένη apresiate θα σας βοηθήσει.

Όσον αφορά την τεχνολογία inverter, μπορείτε να πάρετε κάποιες ιδέες από αυτό το νήμα http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=90560

Άλλη μια παρατήρηση: Αποθήκευση ενέργειας με μπαταρίες δεν είναι οικονομικότερη από την παρούσα κατάσταση της τέχνης (μπορεί να είναι για κινητό ή υπεράκτιες εφαρμογές, αλλά δεν είναι ανταγωνιστικές σε δημόσιο δίκτυο ηλεκτρικής ενέργειας).

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back