με βοηθήσει στην αγορά ενός FPGA ή CPLD κιτ

S

shreshtha

Guest
γεια
ur αν εργάζονται στον τομέα αυτό και έχουν εμπειρία με τα διοικητικά συμβούλια της Xilinx ...τότε παρακαλώ προτείνω εγώ που συμβούλιο θα πρέπει να πάω για το αν το έργο μου βασίζεται στην εφαρμογή των μικρών επεξεργασία σε κλίμακα πραγματικού χρόνου ομιλίας systems.what πρέπει θεωρώ πλέον κατά την αγορά του σετ (όπως για την κινητή βλέπουμε τη μνήμη για την αποθήκευση εικόνας, tri-band, bluetooth κλπ).
shreshtha

είναι αυτά που λες για την οικοδόμηση ενός κινητού τηλεφώνου;παρακαλώ να είναι συγκεκριμένες.

Δοκιμάστε σύνδεσμος Altium:
www.altium.com / livedesignkit
Αυτό το πακέτο έρχεται με Altera Cyclone ή Xilinx Spartan-3 FPGA σκάφους ανάπτυξη λογισμικού "ζωντανά" έργα ..

Σπαρτιάτης ΙΙΙ είναι αρκετό, είναι εξαρτηθεί από reqirement του συστήματός σας, τόσο σήμερα όσο και για το μέλλον.

shreshtha έγραψε:

γεια

ur αν εργάζονται στον τομέα αυτό και έχουν εμπειρία με τα διοικητικά συμβούλια της Xilinx ...
τότε παρακαλώ προτείνω εγώ που συμβούλιο θα πρέπει να πάω για το αν το έργο μου βασίζεται στην εφαρμογή των μικρών επεξεργασία σε κλίμακα πραγματικού χρόνου ομιλίας systems.what πρέπει θεωρώ πλέον κατά την αγορά του σετ (όπως για την κινητή βλέπουμε τη μνήμη για την αποθήκευση εικόνας, tri-band, bluetooth κλπ).

shreshtha

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back