μετατροπέα Linear CMOS VI

S

swagata

Guest
Plz μπορεί να σας βοηθήσει με γραμμική ????????? conveter CMOS VI
Χρειάζομαι ένα VI που δεν χρησιμοποιεί τις ελάχιστες.τρανζίστορ διότι έχω να χρησιμοποιήσετε 8 VI στο σχεδιασμό μου.
Thanx προτέρων
swagata

Υπάρχει ένα κύκλωμα που χρησιμοποιείται για V2i γραμμικοποίηση των χαρακτηριστικών VCO φαίνεται στο CMOS του Jacob Baker.Ελέγξτε PLL κεφάλαιο του βιβλίου και θα βρείτε το κύκλωμα V2i εκεί έξω.Εάν δεν μπορείτε να το βρείτε, μπορείτε να αφήσετε ένα μήνυμα.

Το βιβλίο δεν είναι σήμερα μαζί μου.Plz εγκαταλείψουν το Vto Ι μέρος εδώ ή αποστείλετε το κεφάλαιο / βιβλίο.
Thanx προτέρων
swagata

Αυτό είναι το κύκλωμα από το βιβλίο.Μπορείτε να βρείτε όλες τις εικόνες από www.cmosedu.com

Για το κύκλωμα: Φαίνεται απλό, λειτουργεί με πολύ μικρές Vgs-Vt οφείλεται στην αντίσταση και την επίδραση του σώματος M5R.Αλλά θα πρέπει να ληφθούν υπόψη στην καταμέτρηση των πρόσθετων θόρυβο αντίσταση.Αυτό είναι ένα απλό, ελπίζω δουλεύει για εσάς.
Λυπούμαστε, αλλά θα πρέπει να συνδεθείτε για να δείτε το συνημμένο

Thanx a lot ............... αν είναι δυνατόν ανεβάστε το κεφάλαιο plz

Συγγνώμη, δεν έχω καμία κεφάλαια του βιβλίου ως ένα ηλεκτρονικό αντίγραφο.Το διάβασα μια φορά σε έντυπη μορφή.Μπορείτε να ελέγξετε www.cmosedu.com για περισσότερα στοιχεία και τα αρχεία κύκλωμα.Χαιρετισμοί

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back