W
wholx
Guest
Γεια σου, είμαι σύγχυση σχετικά με τη σχέση ανάμεσα στη μεταγωγή του freq και το εύρος ζώνης του συνολικού μετατροπέα ανατροφοδότηση. Διάβασα σε ένα έγγραφο που το εύρος ζώνης θα πρέπει να είναι 3 φορές μικρότερος ότι η εναλλαγή συχνοτήτων, πώς είναι αυτό; Έκανα ένα κύκλωμα και να βρεθεί η τάση εξόδου των τελεστικών λάθους doesn't μοιάζει με μια σταθερή τιμή μέχρι να αυξηθεί η εναλλαγή συχνοτήτων σε πολύ υψηλότερη τιμή. τον αρχικό σχεδιασμό είναι FSW = 100 kHz και έτσι έκανα το εύρος ζώνης ως 33KHz με περιθώριο φάση = 75degree. Τέλος, χρειάζονται ένα FSW = 5MHz για να πάρει τη συνεχή Verramp. ο καθένας μπορεί να μου πει τι συνέβη στον σχεδιασμό μου; έκανα λάθος για τον περιορισμό του εύρους ζώνης από τον μεταγωγής freq; [Size = 2] [color = # 999999] Προστέθηκε μετά από 1 ώρες 42 λεπτά: [/color] [/size] Βλέπω ότι αν θέλουμε να μειώσουμε την κυμάτωση εξόδου, μπορούμε να αυξήσουμε την χωρητικότητα εξόδου ή της μεταγωγής συχνοτήτων. Θέλω να ξέρω εάν υπάρχει μια μέγιστη τιμή της μεταγωγής συχνοτήτων που ο μετατροπέας μπορεί να λειτουργήσει για;