μεγάλη δύναμη υπό την ηγεσία του σχεδιασμού της προσφοράς

C

CagA

Guest
Γεια σου,

Ξέρει κανείς καλός σχεδιασμός για τη διατροφή των leds υψηλής ισχύος, όπως 1w αστέρι;

Το πρώτο ερώτημα υψώνεται ποια είναι η καλύτερη τρέχουσα / σχεδιασμού για την τάση των ζωοτροφών ας πούμε 6 ή 12 από αυτά τα LEDs, εάν κάνετε 6 σειρές σε δύο σειρές, για παράδειγμα 22,2 volts / 0.7A, ή με 2 LEDs 6 σειρές, 2.1A, 7,4 v???

Για να πραγματοποιήσετε μια μπαταρία τροφοδοτείται σχεδίαση με υψηλή απόδοση, πρέπει να χρησιμοποιούν PWM ή διακόπτη μετατροπέα λειτουργία, στα σίγουρα, αλλά από αυτούς;
Προσπάθησα ήδη LM2576, η οποία έχει eff του 65-70%, vwry χαμηλά!Επίσης προσπάθησε L4960 που έχει 80% eff φαίνεται επίσης να είναι χαμηλή.

UC3843 έχουν στο μυαλό τώρα, αλλά δεν θα μπορούσε να βρεθεί μια καλή λύση ή ως παράδειγμα μια αρχή, διότι UC3843 σχεδιασμός δεν είναι απλό, όπως τα άλλα, ορισμένα μέσα της προηγμένης ανατροφοδότηση απαιτείται νομίζω.Βρήκα μερικές ιδέες αλλά όλα εξαρτώνται από την τάση που ρυθμίζουν όχι ρεύμα.Δεν είναι απαραίτητη η απομόνωση, αλλά αν το φάσμα εισόδου είναι μεγάλη ψέμα 8-36V με υψηλή απόδοση, θα super!

Έχετε καμία ιδέα;

Γεια CagA,
I recoment χρησιμοποιώντας μία σειρά από λυχνίες LED αφού μόνο μία αντίσταση χρησιμοποιείται στη σειρά για τον έλεγχο της τρέχουσας διέρχεται, κατά συνέπεια μικρότερες απώλειες σε αντίσταση.
Για να αυξηθεί η αποτελεσματικότητα της οποιασδήποτε αλλαγής ρυθμιστικής αρχής, πρέπει να κάνετε ένα καλό σχέδιο PCB, χρησιμοποιούν πολύ χαμηλή ΤΚΕ ηλεκτρολυτικών πυκνωτών, χρησιμοποιήστε ένα καλό πηνίο και βεβαιωθείτε ότι ο πυρήνας δεν είναι κορεσμένη και, τέλος, χρησιμοποιήστε την κατάλληλη δίοδο μεταγωγής.
Περισσότερα σχόλια σχετικά με τα παραπάνω:
Σε περίπτωση που το πηνίο είναι μικρό, είναι κεκορεσμένα λιπαρά και δεν μπορούν να αποθηκεύσουν περισσότερη ενέργεια, οι σταγόνες eficiency και την αλλαγή της συσκευής γίνεται θερμότερος.Ένα πηνίο μπορεί να λυθεί με περισσότερα από ένα καλώδια παράλληλα, προκειμένου να ελαχιστοποιηθούν οι επιπτώσεις του δέρματος που οφείλονται σε υψηλές συχνότητες λειτουργίας.Για ένα καλώδιο το 1 χιλιοστό μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δύο σύρματα περίπου 0,5 χιλιοστά και πληγή μαζί τους ή ακόμη περισσότερο λεπτότερη καλώδια, εάν έχετε.
Η δίοδος είναι επίσης σημαντικό, να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει η συχνότητα λειτουργίας του κυκλώματος σας, θα πρέπει να είναι μια γρήγορη δίοδος.

Η ICs που χρησιμοποιείτε είναι αρκετά καλές και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έχεις χαμηλή απόδοση.
Χαιρετισμοί
Π.

Ευχαριστώ.
Η LM2576 και L4590 έχει τέτοια ΕΤΑ σε δελτία τους, έτσι νομίζω ότι από το σχεδιασμό του ΕΑΤ τους δεν είναι κατάλληλη για τις εργασίες της μπαταρίας.Δεν έχω την ευκαιρία της δοκιμής uc3843 ακόμη, αλλά ξέρω ότι θα χρησιμοποιηθεί πολύ.

Διάλυση πηνία με πολλά καλώδια φαίνεται να είναι καλή ιδέα, θα προσπαθήσω.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back