μεγάλη διαφορά μεταξύ των αποτελεσμάτων της προσομοίωσης HFSS &

S

sonofsky

Guest
Γεια σας, όλοι. Θέλω να σχεδιάσουμε ένα W-band E-αεροπλάνο φίλτρο bandpass κυματοδηγό, έχω υιοθετήσει HFSS ΚΣΑ και να αναλύσει το φίλτρο με την ίδια παράμετρο δομή, αλλά τα αποτελέσματα δείχνουν μεγάλη διαφορά, είναι εντελώς διαφορετική. Η προσκόλληση είναι τα έργα του HFSS και CST. Μπορεί κάποιος να μου δώσει κάποιες συμβουλές; Σας ευχαριστούμε!

Πιστεύω ότι HFSS σχέδιο να διαφέρει από την CST MWS. Κάτι που παρατήρησα. 1.You δεν έχουν όρια για την διέγερση HFSS 2.Wave λιμάνι στο κενό, χωρίς τη διεξαγωγή όρια στο HFSS 3.You είναι απαραίτητα συναρπαστικές μια λειτουργία σε έναν κυματοδηγό κενό; Μπορεί να διατηρηθεί αυτή η κατάσταση?

tekz, σας ευχαριστώ για την απάντηση σας. 1. σύμφωνα με το έγγραφο βοήθεια του HFSS, στο φόντο της θα οριστεί να είναι PEC αυτόματα. Έτσι, δεδομένου ότι είναι ένα κυματοδηγό, νομίζω ότι μπορώ να αφήσετε το όριο άδειο. 2. I remenber ότι αν η waveport ορίστηκε εντελώς από το όριο, τότε μια αγώγιμη όρια πρέπει να καθοριστούν για να το εξαιρέσουν ... ... Αν έχετε κάποια χρήσιμα υλικά, θα σας παρακαλώ να τα μοιραστείτε μαζί μου;

@ Sonofsky: πώς u μετατρέψετε το HFSS αρχείο για άνοιγμα σε CST μορφή?

Γεια σας μπορείτε να μου εξηγήσετε πώς μπορώ να την εισαγωγή, τη μετατροπή του έργου σε HFSS ΚΣΑ

Φαίνονται αρκετά παρόμοια με μένα.

γεια σε όλους HFSS συχνότητα λύση αρχείο 94GHz, αλλά στο setup συχνότητα που επιλέγεται μεταξύ 1 και 10 GHz (!!!!!)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back