λύσει εξίσωση

F

fatma1000

Guest
Έχω πολύ μεγάλη εξίσωση θέλω να το λύσουμε το matlab ή οποιαδήποτε μέθοδο παρακαλώ βοηθήστε i ανάγκη από αυτό w1, w2, Β1 & Β2 1 έχουν όλες οι παράμετροι και έχουν τέσσερα ζευγάρια Β2 και w αφορά

γεια προσπαθούν να κάνουν έναν πίνακα για b, w και δ μεταβλητές και να σπάσει εξίσωση σας για τα θεμελιώδη εξίσωση πινάκων.

Πρέπει να το λύσουμε numerecal έχω μια καμπύλη αντιπροσωπεύει αυτή η εξίσωση μπορεί να είναι έτσι όπως καμπύλης χρειάζομαι για να με βοηθήσει πώς μπορώ να λύσω αυτό numerecal

Χρειάζομαι βοήθεια για να κατανοήσουν καμπύλης και για να το πρόγραμμα σε C + +, γι 'αυτό πρέπει, όπως κώδικα για να καταστήσει την τοποθέτησή καμπύλη σε C + +

hi fatama μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το matlab καμπύλης.

Μπορείς να με βοηθήσεις στη χρήση matlab καμπύλης αν έχετε ένα απλό παράδειγμα αφορά

Έχω ένα είδος σκληρού λίθου εξίσωση μου differntiat πήρα παραπάνω εξίσωση και έχω την καμπύλη αυτής της παραπάνω εξίσωσης και χρειάζομαι έξι παραμέτρους από όλες τις πληροφορίες θες έχω 1) πιο πάνω εξίσωση 2) καμπύλη αυτής της εξίσωσης μεταξύ Β2 και wi ανάγκη w1, Β1 , d1, w2, Β2 & D2 μπορείτε να με βοηθήσετε; αφορά

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back