λύνοντας μια εξίσωση με matlab

S

sasaberali

Guest
Γεια Πώς μπορώ να λύσει την εξίσωση χρησιμοποιώντας matlab; παρακαλώ γράψτε τις εντολές. logα-Γ '(α) / Γ (α) = β όπου α είναι η μεταβλητή, η β είναι ένα γνωστό (μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν αριθμό αντί για) την παράμετρο και Γ αντιπροσωπεύει λειτουργία γάμμα και Γ' είναι ότι είναι παράγωγο. Ευχαριστίες

Ξέρετε πώς να βρείτε την παράγωγο της συνάρτησης γάμα; αν το κάνετε - ορίσουμε μια συνάρτηση σαν αυτή y = @ (α) log 10 (α) - (παράγωγο γάμμα (α) / γ (α)?;) - βήτα παρατηρήσετε ότι beta είναι στην άλλη πλευρά της εξίσωσης. ως εκ τούτου είστε επίλυση για το μηδέν τώρα. πλοκή της λειτουργίας με χρήση: fplot (y, [minrange, maxrange]), αυτό θα σας δώσει τη δυνατότητα να το λύσουμε γραφικά. Αναλυτικότερα, η χρήση: fzero (y, είναι δυνατόν το μηδέν), αυτό βήματα προϋποθέτουν ξέρετε πώς να βρείτε την παράγωγο της συνάρτησης γάμμα.

Σας ευχαριστούμε για τη βοήθειά σας? μπορώ να βρω την παράγωγο της συνάρτησης γάμα, αλλά καλύτερα να την ερώτησή μου με διαφορετικό τρόπο: Θέλω να χρησιμοποιήσω το λύσει εντολή για να βρείτε την απάντηση, υπάρχει άλλος τρόπος για να υπάρχει χρησιμοποιήστε τα 'διαφορά εντολή άμεσα, για παράδειγμα ΣΤΗ όπως αυτό: λύσει ("log (άλφα)-diff (« γάμα (alpha) ») = 0,5") (i γνωρίζουμε αυτή η εντολή δεν είναι σωστή, θα πρέπει ΣΤΗ σαν αυτό που είναι αποδεκτό για το matlab!)

μπορεί οποιαδήποτε matlab γκουρού HEP μου συγκρίνετε αλγόριθμοι ανάπτυξης για τα δίκτυα;

Θέλετε μια συμβολική λύση ή αριθμητική λύση;

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back