λίπος και FAT32 soure κωδικός

X

xqyz8888

Guest
Φάκελος σύστημα γενικές πληροφορίες
-------------------------------

Αυτός ο κατάλογος περιέχει 3 ενότητες σύστημα αρχείων:

- Το σύστημα αρχείων ISO9660
iso9660.c
iso9660.h

- Αρχείο FAT12/16 σύστημα
fat.c
fat.h

- Το σύστημα αρχείων FAT32
fat32.c
fat32.h

file.c και file.h περιέχει όλες τις λειτουργίες υψηλά επίπεδα / μακρο / ορισμός για την αίτησή σας.

fs_variable.c περιέχει όλες ορισμούς των μεταβλητών που μπορεί να μοιραστεί με όλα τα συστήματα αρχείων.config.h πρέπει να περιέχει τον ορισμό του συστήματος αρχείων που χρησιμοποιείται από την εφαρμογή σας.
Για παράδειγμα:

# define MEM_CHIP_FS FS_FAT_12_16 / * _FAT_12_16 _FAT_32 _ISO _NONE * /
# define MEM_CARD_FS FS_FAT_ISO / * _FAT_12_16 _FAT_32 _ISO _NONE * /

Αυτό γραμμές που θα FAT12/16 σύστημα αρχείων για σας επί του σκάφους μνήμη (dataflash, nandflash, ...)
και ISO9660 για την κάρτα σας (στην περίπτωση αυτή, μια Compact Disc-αναγνώστη).

Θέση των αρχείων πρέπει να ορίζει το έργο σας.

Ευχαριστώ πολύ για τον κώδικα.
Αλλά έχω ένα μικρό question.I ότι κάποιο μέρος του πηγαίου κώδικα είναι missing.I δεν είμαι σε θέση να βρουν και άλλες λειτουργίες, όπως το "Hard_iso_read_open". Μπορείτε σας παρακαλώ να ρίξετε μια ματιά και παρέχουν την same.Thanks εκ των προτέρων.Προστίθεται μετά λεπτά 1 ώρα 50:Έχετε ISO9660 και ειδικό FAT12/16/32 ή έγγραφο λεπτομερώς; Χρειάζομαι το desparately.
Μπορείτε σας παρακαλώ να σταλεί αναγνωριστικό mineheaven μου (at) gmail.com λογαριασμό;Προστέθηκε ύστερα από 33 λεπτά:Και κάτι ακόμα.
Έχετε επίσης MP3 πηγαίο κώδικα αποκωδικοποιητή;
Αν έχετε, μπορείτε να μου στείλετε την ίδια την προαναφερθείσα Gmail λογαριασμό μου;
Thankss εκ των προτέρων

Γεια xqyz8888,
Σας παρακαλώ ρίξτε μια ματιά στο δικό μου πρόβλημα αναφέρεται παραπάνω στην προηγούμενη απάντησή μου;

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back