λάθους στο Modelsim - vital2000;;;

L

lam21

Guest
Γεια σας ..:)
Έχω ου ε ακόλουθο σφάλμα κατά την εκτέλεση modelsim SE τόπο και μετά από διαδρομή προσομοίωσης Xilinx
# ΣΦΑΛΜΑ: Δεν ήταν δυνατό το άνοιγμα της βιβλιοθήκης vital2000 σε vital2000: Δεν υπάρχει τέτοιο αρχείο ή κατάλογος

Πώς μπορώ να λύσει αυτό;;

Αγαπητέ έχω κατεβάσει Modelsim 6.4c SE και εγκατεστημένο σε αυτό τον υπολογιστή μου.Θα αντιγραφεί το licence.TXT στο ευρετήριο, αλλά κάθε φορά που θα προσπαθείτε να εκτελέσετε αυτό δίνει ένα μήνυμα

"Αδυνατεί να Checkout Α VIEWER LICENSE NECESSORY ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ MODELSIM graphical user interface. VSIM κλείνει"Μπορεί κανείς να κάνει PLEASE HELP ME OUT.
URGENT.

Γεια σου,

2000 για το ζωτικό πρόβλημα, πιστεύω ότι μόνο modelsim PE μπορεί να υποστηρίξει ΖΩΤΙΚΟΥ 2000 κελί libaries, ελέγξτε την έκδοση του εργαλείου ....

για την άδεια χρήσης πρόβλημα, και πρέπει να δώσουμε τη διαδρομή της άδειας χρήσης σε modelsim αδειών οδηγού.ελέγχει το μενού Έναρξη-Προγράμματα-modelsim άδειες οδηγού.

pls, Ας γνωρίζουν, wht είναι το πρόβλημα και μια φορά ότι η επίλυση ..- Keshav

Γεια Pringle,
Νομίζω ur προσπαθώντας με τη μορφή της ενημέρωσης κώδικα Modelsim 6,4 μαζί με το κλειδί αδειών MentorKG.exe.Though γεννήτρια που παράγει το Άδειας σωστά την ορθή πλήρη άδεια δεν δημιουργούνται .. προσπαθώ να είμαι το ίδιο debug αν έχω την ve αποτέλεσμα θα βοηθήσει u.Γεια lam21,
Σε ur modelsim παράθυρο στην καρτέλα άδεια ελέγχει αν η βιβλιοθήκη ΖΩΤΙΚΟΥ 2000 είναι διαθέσιμο ή not.If δεν είναι εκεί τότε μόλις εγκαταστήσετε Modelsim 6,1 που είναι εύκολα διαθέσιμες με τις ομάδες εργασίας καθορίζει

Γεια σου,
Εάν κοιτάξετε την άδεια που δημιουργούνται, θα παρατηρήσετε στη γραμμή 724 τη λέξη-κλειδί vivsim.Αυτό θα πρέπει να vsim.Ωστόσο, δεν ξέρω πώς να αντιμετωπίσετε αυτό.
Χαιρετισμοί,
L

για τη χορήγηση αδειών πρόβλημα μόνο ελέγξουν αν οι μεταβλητές περιβάλλοντος που είναι σωστά, αν χρησιμοποιείτε τα παράθυρα

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back