κώδικα προγραμματισμού για 24c256 EEPROM σε C για atmega16

S

sudeshsharma

Guest
Θέλω να το πρόγραμμα εξωτερική μνήμη EEPROM 24C256 σε γλώσσα C για AtMEGA16 μικροελεγκτή. Μπορεί ο οποιοσδήποτε να μου το σώμα με τον πλήρη κώδικα για αυτό σε γλώσσα C! χάρη, Sudesh

[Quote = sudeshsharma] Θέλω να προγραμματίσετε εξωτερική μνήμη EEPROM 24C256 σε γλώσσα C για AtMEGA16 μικροελεγκτή. Μπορεί ο οποιοσδήποτε να μου το σώμα με τον πλήρη κώδικα για αυτό σε γλώσσα C! Χάρη, Sudesh [/quote] χωρίς να γράψετε τα στοιχεία του έργου, τι κώδικα για 24C256 περιμένετε memebers να δημοσιεύσετε; anyways ... Έχετε το περιμένεις για δωρεάν;

Κύριε, εγώ είμαι για να γράψω αυτό το κωδικό για την αποθήκευση δεδομένων και την ανάγνωση από την EEPROM 24c256 σε γλώσσα C για ATMEGA16 για ηλεκτρικό εξοπλισμό δοκιμών. Θέλω τον κωδικό για δωρεάν download. χάρη, Sudesh Sharma

Θέλω να 24c02 πρόγραμμα και 24c256 EEPROM για ATMEGA16 μικροελεγκτή. μπορεί κανείς να μου την πλήρη κώδικα και η διαδικασία για αυτό. Είμαι εργάζονται για avrstudio4 και η εγκατάσταση γίνεται μέσω handyprog. 3. Είμαι δοκιμές με οδήγησε τη βοήθεια 5. Υπάρχουν πέντε διακόπτες για αυτό. LED θα πρέπει να είναι Ναι ή Όχι για την αποστολή ενός συγκεκριμένου σήματος. χάρη, Sudesh

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back