κώδικα για CCS C compiler για pic 16f72

R

ryad_shabbir

Guest
γεια θέλω να ξέρω πώς μπορώ να πάρω την είσοδο αναλογικού / ψηφιακού σήματος και έξω θέσει αναλογικό / ψηφιακό σήμα, κωδικό CCS C compiler για pic 16f72. στείλτε το παράδειγμα κωδικοποίησης.

Πολλά παραδείγματα δίνονται στο φάκελο παράδειγμα της CCS, Δείτε τα παραδείγματα που θα είναι πολύ χρήσιμο για σας ως έναν αρχάριο. Με φιλικούς χαιρετισμούς

Αγαπητοί δροσερό άνθρωπος, ευχαριστώ για την ωραία απάντηση σας, αλλά εγώ δεν βρήκε κανένα παράδειγμα με pic 16f72. μπορώ u παρακαλώ γράψτε τον κωδικό παράδειγμα εδώ 16f72 του. Εάν το u να γράψετε ένα πρόγραμμα παράδειγμα για την είσοδο και έξω θέσει θα είναι μεγάλη βοήθεια για μένα. χάρη Ryad

Αυτό το πρόγραμμα χρησιμοποιεί καρφίτσα C0 ως έξοδο και την εναλλαγή καρφίτσα μετά από κάθε 1 δευτερόλεπτο. Συνδέστε έναν οδήγησαν σε αυτή καρφίτσα με 1k αντίσταση και αντίσταση λόγω του ότι υπό την ηγεσία σας δούμε θα αναβοσβήνει. [ΚΩΔΙΚΟΣ] # # περιλαμβάνουν συσκευή ADC = 8 # ΑΣΦΑΛΕΙΩΝ ΕΣ, NOWDT, λόγια, NOPROTECT, NOBROWNOUT # χρησιμοποιούν καθυστέρηση (ρολόι = 20000000) # Χρήση RS232 (baud = 9600, ισοτιμία = Ν, xmit = PIN_C6, ΟΚ = PIN_C7, bits = 8) void main () {setup_adc_ports (NO_ANALOGS)? setup_adc (ADC_OFF)? setup_spi (SPI_SS_DISABLED)? setup_timer_0 (RTCC_INTERNAL | RTCC_DIV_1)? setup_timer_1 (T1_DISABLED)? setup_timer_2 (T2_DISABLED, 0,1)? / / TODO: ΚΩΔΙΚΟΣ ΧΡΗΣΤΗ ! ενώ (1) {output_toggle (PIN_C0)? delay_ms (1000)?}} [/code] Φιλικά

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back