κύτταρο μπαταρία του τηλεφώνου εξόδου έντασης

C

carlcarl2

Guest
Mot V3688 μπαταρία 3.6V έξοδο, μπορεί κανείς να πει αν έχει 600 mAh εξόδου; Ευχαριστίες

Θα πρέπει να κοιτάξουμε στο τεχνικό δελτίο της μπαταρίας για να δούμε τι είναι max σημερινή της πριν από τα αλιεύματα στις φλόγες. Το πρώτο κρίκο στο Google λέει ότι η χωρητικότητα του (όχι το ρεύμα του max) είναι 700mAh.

Συνήθως κάθε μπαταρία θα πρέπει να έχουν orotection υπερένταση. Αλλά προστατεύει εσωτερική αλλαγή MOSFET δεν μπαταρία.

Παρακαλούμε να στείλετε ένα βίντεο της μπαταρίας λιθίου σας να πάρει φωτιά.

Γεια Audioguru, ο χρόνος της να αφαιρέσει κακή υπόθεση σας. όλα τα κινητά Li ιόντων λιθίου 700mAh hve atleast. και τα περισσότερα από αυτά έχουν ενσωματωμένη προστασία.

Δεν είμαι Audiokuru, είμαι Audioguru. Kuru είναι μια αφρικανική ασθένεια του εγκεφάλου που σχετίζεται με τον κανιβαλισμό επειδή τρώνε οι άνθρωποι που έχασαν τη ζωή τους. Οι δύο μπαταρίες ιόντων λιθίου κινητό μου dissassembled (η μία είναι η Sanyo και η άλλη είναι η Nokia) έχουν δύο επικίνδυνα κύτταρα μπαταρία και ένα αισθητήρα θερμοκρασίας. Τα κυκλώματα φορτιστή και προστασία στο τηλέφωνο. Εάν χρέωση ή την απαλλαγή της μπαταρίας σωστά, τότε μάλλον θα πιάσει φωτιά. Έχω ένα πολύ μεγάλο και βαρύ laptop μπαταρία ιόντων λιθίου που έχει πολλά ηλεκτρονικά κυκλώματα στο εσωτερικό του. Τα κυκλώματα είναι πιθανότατα τα κυκλώματα φορτιστή και προστασία.

φόρτιση είναι πολύ απλή για Li-ion. χρέωση με CV / CC. όριο φόρτισης από 4.2V. και το ρεύμα φόρτισης shuld δεν είναι περισσότερο από το μέγιστο ρεύμα εξόδου του

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back