κορυφή 2049 προγραμματιστής καθολική

S

shaomme05

Guest
HI κανέναν χρήση top2049 καθολική προγραμματιστής; Αγόρασα πρόσφατα αυτό. αλλά μπορώ να το πρόγραμμα μόνο PIC16F84A και pic16F72. Προσπάθησα με pic18F2550, 18F452, 18F458, 16F877A. αλλά δεν μπορώ να το πρόγραμμα αυτά! κάποιος παρακαλώ να με βοηθήσει πώς να προγραμματίσουν αυτά τα pic με top2049; χάρη shaon

Αγαπητοί Bassa, σας ευχαριστώ για την απάντησή σας. i ήδη κατεβάσει το πιο πρόσφατο λογισμικό και προσπάθησε. αλλά δεν υπάρχει η ίδια κατάσταση. χρησιμοποιείτε top2049; ή ξέρετε κάποιον που χρησιμοποιούν αυτό το προγραμματιστή; Σας ευχαριστώ.

Έχω TOP2007. Ποια είναι τα λάθη; μπορείτε να ανεβάσετε, μηνύματα λάθους ως εικόνα

Είμαι αντιμετωπίζουν σφάλματα κατά τη διαγραφή, κενό, επιβεβαιώστε. για 16F877A δίνει επίσης ίδιο λάθος. δείχνει λάθος στο 00007 ή κάτι τέτοιο. Δεν μπορώ να το θυμάται τώρα. ο προγραμματιστής δεν είναι στο χέρι μου τώρα, είμαι στο εξωτερικό. Θα ανεβάσετε φωτογραφίες αργότερα. χρειάζεστε να τροποποιήσετε το config στο λογισμικό; όταν φορτώσετε ένα hex αρχείο με το λογισμικό, η config δεν φορτώνονται αυτόματα. για παράδειγμα ρυθμίσεις παραμένουν RC ταλαντωτή, αλλά μπορώ να χρησιμοποιήσω HS. Είμαι σε πολύ ένταση. ο προγραμματιστής δεν μπορεί να αλλάξει από τον προμηθευτή. έτσι εάν δεν μπορώ να το πρόγραμμα τότε έχω να κρατήσει αυτό ως ανταλλακτικά. παρακαλώ βοηθήστε.

Ναι, πρέπει να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις διαμόρφωσης. παραπέμψει σελίδα 28,36 του εγχειριδίου από το μενού Βοήθεια Μην ανησυχείτε για αυτό. μπορείτε να δοκιμάσετε ένα άλλο ίδιο τσιπ, επίσης, επειδή μερικές φορές το τσιπ θα μπορούσε να έχει κάποιο ελάττωμα

@ Bassa .. Shawome είναι lutuputu frnd μου .. Ξέρετε οποιοδήποτε άλλο λογισμικό εγγραφής που υποστηρίζει top2049 προγραμματιστής εκτός top5/top6; @ Shawon: dosto επιτρέπει να γιορτάσουν για το σπάσιμο των top2049 μαζί ... lolzzzzzzzzzz Nahian

Μου έχουν επίσης την ίδια probleme. Δεν είμαι σε θέση να προγραμματίσετε PIC18 οικογένεια με top2049. Λύση; Thnk. Vittorio [QUOTE = shaomme05? 768550] Είμαι αντιμετωπίζουν σφάλματα κατά τη διαγραφή, κενό, επιβεβαιώστε. για 16F877A δίνει επίσης ίδιο λάθος. δείχνει λάθος στο 00007 ή κάτι τέτοιο. Δεν μπορώ να το θυμάται τώρα. ο προγραμματιστής δεν είναι στο χέρι μου τώρα, είμαι στο εξωτερικό. Θα ανεβάσετε φωτογραφίες αργότερα. χρειάζεστε να τροποποιήσετε το config στο λογισμικό; όταν φορτώσετε ένα hex αρχείο με το λογισμικό, η config δεν φορτώνονται αυτόματα. για παράδειγμα ρυθμίσεις παραμένουν RC ταλαντωτή, αλλά μπορώ να χρησιμοποιήσω HS. Είμαι σε πολύ ένταση. ο προγραμματιστής δεν μπορεί να αλλάξει από τον προμηθευτή. έτσι εάν δεν μπορώ να το πρόγραμμα τότε έχω να κρατήσει αυτό ως ανταλλακτικά. Παρακαλώ βοηθήστε. [/quote]

Μπορείτε να δοκιμάσετε αυτές τις 1. χρήση πιο πρόσφατο λογισμικό [URL = "http://www.topwin6.com/tops/topwin6.exe"] http://www.topwin6.com/tops/topwin6.exe [/URL] 2. χρησιμοποιούν εξωτερικό τροφοδοτικό (χωρίς τη χρήση USB δύναμη)

http://www.topwin6.com/tops/topwin6.exe [/URL] 2. χρησιμοποιούν εξωτερικό τροφοδοτικό (χωρίς τη χρήση USB ισχύος)
Σας ευχαριστώ πολύ! Τώρα προσπαθώ. Vittorio

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back