κεραία για 60GHz

J

jayleung

Guest
Γεια σου, όλοι.Έχει κανείς σχεδιαστεί πίνακα 60GHz κεραία πριν;Έχω κάποιες ερωτήσεις σχετικά με αυτό:

1) το οποίο τους τύπους της κεραίας θα είναι κατάλληλο για μια τέτοια υψηλή συχνότητα, microstrip κεραία patch, κεραία, τυπωμένο διπολική κεραία ή κάτι άλλο;

2) οι οποίες τεχνικές κατασκευής θα πρέπει να χρησιμοποιούνται, PCB, Κεραμικά, ή μικροηλεκτρονική πυριτίου;Ποια είναι τα υπέρ και τα κατά τους.

Ευχαριστώ.

Γεια
Νομίζω Patch κεραία είναι χρήσιμη.
Δείτε το έγγραφο στην παρακάτω σύνδεσμο.
http://www.edaboard.com/viewtopic.php?p=264843 # 264843
Αυτό θα σας βοηθήσει να καταλάβετε.
Abhishekabs

Thank you very much!

Αλλά δεν μπορώ να ανοίξει αυτό το σύνδεσμο. Ποιο είναι το όνομα του παρόντος εγγράφου;
Σας ευχαριστώ πολύ!Προστίθεται μετά το 1 λεπτό:Και οποιαδήποτε άλλα υλικά για την εν λόγω ποικιλία διαθέσιμα;

Ευχαριστώ!Εγώ κατέβασα μόλις τώρα.

Νομίζω ότι οι κεραίες έμπλαστρο δεν είναι χρήσιμη στην περίπτωση αυτή, επειδή οι ζημίες ολοένα τους όπως εσείς frequncy αύξηση, νομίζω ότι οι κεραίες ανακλαστήρα είναι κατάλληλα
Collin βιβλίο κεραία είναι χρήσιμο
χαιρετισμοί

Νομίζω επίσης έμπλαστρο θα ήταν καλύτερο για αυτό.

Azam

jayleung έγραψε:

Γεια σου, όλοι.
Έχει κανείς σχεδιαστεί πίνακα 60GHz κεραία πριν;
Έχω κάποιες ερωτήσεις σχετικά με αυτό:1) το οποίο τους τύπους της κεραίας θα είναι κατάλληλο για μια τέτοια υψηλή συχνότητα, microstrip κεραία patch, κεραία, τυπωμένο διπολική κεραία ή κάτι άλλο;2) οι οποίες τεχνικές κατασκευής θα πρέπει να χρησιμοποιούνται, PCB, Κεραμικά, ή μικροηλεκτρονική πυριτίου;
Ποια είναι τα υπέρ και τα κατά τους.Ευχαριστώ.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back