κεραία-ακτινοβολία πρότυπο

L

laseetha

Guest
γεια σου,
θέλω να αγοράσω οικόπεδο 3D μοντέλο radaition του πίνακα της κεραίας με matlab

u θα με βοηθήσει;
thanx

Matlab είναι πλούσια σε τρισδιάστατη λειτουργίες συνωμοτούν.Ρίξτε μια ματιά σε plot3, των ματιών και surf.Μία από αυτές είναι πιθανό να είναι χρήσιμη.

ματιών και οικόπεδα surf είναι χρήσιμη.αλλά u shud προσδιορίζει τα x και y άξονα.
η τάση είναι να οικόπεδο στο αεροπλάνο δεν UV, σε συνεργασία xyz-ordianate.στην περίπτωση αυτή u = sinΘcosΦ και v = sinΘsinΦ και το εύρος θα είναι στην κατεύθυνση z ...δοκιμάστε το

Απλά ένα επιπλέον σκέψης.Η αποτύπωση λειτουργίες πρότεινα όλα τα ορθογώνια στη φύση, ενώ τα πρότυπα ακτινοβολία στην πραγματικότητα είναι σφαιρικά.

Θεωρώ ότι η ορθογώνια σχήματα, τόσο σε 2D και 3D πιο χρήσιμο για την αξιολόγηση, ενώ πολικές ή σφαιρικών μορφές είναι πιο συνεπής με τη διαίσθησή μας, αλλά πιο δύσκολο να αναλυθούν.

Αυτό είναι σαν το επιχείρημα του για το αν μια αριθμομηχανή RPN είναι καλύτερη από μία αλγεβρική μία καταχώρηση.(Μου αρέσει RPN τα χέρια κάτω.) Χρήση τι είναι καλύτερο για εσάς και την αίτησή σας.

Χάρηκα για να βοηθήσει.

Ευχαριστώ u Azulykit,
Νομίζω ότι είναι καλύτερο να έχουμε 2D οικόπεδα
thanks for ur προτάσεις
i couldnt εξακολουθεί να πάρετε μια ιδέα του 3D
δεν υπάρχει πρόβλημα
ευχαριστώ όλους

U έχουν συλλάβει το 3D δεδομένα από measuremetn;Μπορείτε να οικοδομήσουμε ένα 3D matrics σε Matlab να σχεδιάσετε το 3D διάγραμμα

Οι περισσότερες σειρές μοτίβο συλλέγει μετρήσεις σε βάση 2D.Με ιδιαίτερη προσοχή στην alignmernt των περικοπών θα μπορούσε κανείς να δημιουργήσει ένα 3D μήτρα που περιγράφει το 4Π πρότυπο στερακτίνιο.

Αυτοματοποιημένο κυμαίνεται συχνά παρέχουν αυτού του είδους των πληροφοριών αλλά δεν είναι πολλά και σίγουρα δεν είναι ανέξοδη.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back