καρτών Reader

T

togarha

Guest
Γεια σου!

Είμαι προσπαθούν να σχεδιάσουν ένα αναγνώστη κάρτας για ασύγχρονη κάρτες (πρωτόκολλο T = 0) και για σύγχρονες κάρτες (πρωτόκολλο S = 9, όπως και το πρωτόκολλο SLE4428 S = 10, όπως SLE4442) με μικροελεγκτή PIC, αλλά δεν ξέρω πώς να εφαρμόσει πραγματικά αυτό, διότι όλα τα δύο διαφορετικές χρήσεις prococoles ρολόι και το πρωτόκολλο.

Τότε θα πρέπει προτάσεις σχετικά με την εφαρμογή, για σύγχρονες, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ένα SPI περιφερική εάν συμπληρώνεται με I / O pin;Για ασύγχρονη, την εξουσία χρησιμοποιεί UART περιφερική, αλλά το UC πρέπει να κάνει το ρολόι για την κάρτα, τότε, πώς μπορώ να κάνω αυτό το ρολόι;Και πώς μπορώ να συνδυάσει όλα τα δύο πρωτόκολλα που χρησιμοποιούν το ίδιο καρφίτσες;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Χαιρετισμοί,

Γεια σουΒλέπε PE ηλεκτρονική τοποθεσία που θα απελευθερωθεί πλήρως το σχέδιο για να διαβάσετε τις "έξυπνες κάρτες hardwar κιτ λογισμικού

Όλα τα καλύτερα

Bobi

Γεια σου!

Τι είναι η Ηλεκτρονική PE site;;Προσπαθώ να το βρείτε από το google αλλά δεν μπορώ να το βρείτε ...

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Χαιρετισμοί,

Γεια Bobcat1

Επίσης, κάτι για μελέτη T0 κάρτας.Θα μπορούσε pls μου δείχνουν ακριβώς PE site;

Κάρτα Pardaz Pars έχει ένα πλήρες φάσμα των προϊόντων αναγνώστη έξυπνης κάρτας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους, έχουν ένα αναγνώστη που μπορεί να συνεργαστεί με SLE4442 και SLE4428 κάρτες μνήμης.
www.cardpardaz.com
κάρτας (at) gmail.com

togarha έγραψε:

Γεια σου!Είμαι προσπαθούν να σχεδιάσουν ένα αναγνώστη κάρτας για ασύγχρονη κάρτες (πρωτόκολλο T = 0) και για σύγχρονες κάρτες (πρωτόκολλο S = 9, όπως και το πρωτόκολλο SLE4428 S = 10, όπως SLE4442) με μικροελεγκτή PIC, αλλά δεν ξέρω πώς να εφαρμόσει πραγματικά αυτό, διότι όλα τα δύο διαφορετικές χρήσεις prococoles ρολόι και το πρωτόκολλο.Τότε θα πρέπει προτάσεις σχετικά με την εφαρμογή, για σύγχρονες, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ένα SPI περιφερική εάν συμπληρώνεται με I / O pin;
Για ασύγχρονη, την εξουσία χρησιμοποιεί UART περιφερική, αλλά το UC πρέπει να κάνει το ρολόι για την κάρτα, τότε, πώς μπορώ να κάνω αυτό το ρολόι;
Και πώς μπορώ να συνδυάσει όλα τα δύο πρωτόκολλα που χρησιμοποιούν το ίδιο καρφίτσες;Ευχαριστώ εκ των προτέρωνΧαιρετισμοί,

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back