καλύτερα # των εισροών για λογική πύλη

O

oermens

Guest
Θυμάμαι ανάγνωση σχετικά με αυτό το φόρουμ (το οποίο δεν είναι σίγουρος συμβουλίου) ότι η βέλτιστη αριθμός των εισροών για ένα ψηφιακό κύκλωμα είναι 3 ή 4, και το οποίο χρησιμοποιείται για να συνθέσει μεγαλύτερα κυκλώματα.μπορεί κάποιος παρακαλώ να μου με το έγγραφο εξηγεί τους λόγους.ευχαριστώ.

Αυτοί οι σύνδεσμοι μπορεί να σας βοηθήσει λίγο.Σε γενικές γραμμές προσπαθούμε να ελαχιστοποιηθεί η καθυστέρηση στην κυκλώματα.Με την αύξηση του αριθμού των εισροών, θα πρέπει να αυξήσει το μέγεθος της ΟΔΣ NMOS και συσκευές για να πάρετε μια καλή επίδοση όσον αφορά την καθυστέρηση.Αλλά υπάρχει ένα όριο πέραν του οποίου αυξάνεται το μέγεθος δεν θα οδηγήσει σε βελτίωση στην καθυστέρηση και θα οδηγήσει σε πιο αργό infact κυκλώματα.Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι με την αύξηση του μεγέθους, η εσωτερική χωρητικότητα γίνεται ένα πολύ κρίσιμο παράγοντα για τη φόρτωση και την αυτοπεποίθηση των κυκλωμάτων λαμβάνει χώρα οδηγεί σε πιο αργό κυκλώματα.Υπήρξε χαρτί που ασχολήθηκε με αυτό, αλλά δεν μπορώ να το μάθετε από τώρα.

http://wwwi.elec.gla.ac.uk/teaching_pages/course_pages/VLSI_design_4/unit3.pdf
http://www.csee.umbc.edu/ ~ plusquel/vlsiII/slides/combo_logic1.pdf

Γεια σου,

Carv είναι σωστό!Σχετικά με την αύξηση του Δ AP ή ν συσκευή τύπου για την επιτάχυνση της κύκλωμα, θα αυξήσει το καπάκι πύλη επίσης.Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η τρέχουσα ικανότητα οδήγησης της συσκευής, αλλά αυξάνει την εγγενή καπάκι πύλη επίσης αυξήσεις, οι οποίες σε ένα σημείο του χρόνου, επιβραδύνει το κύκλωμα (αντί να επιταχύνει τη λήψη).

Στην πραγματικότητα αυτό είναι συνέπεια της συρρίκνωσης μέγεθος χαρακτηριστικό.Νέα σωματική ανεπιθύμητη παράγοντες μειώνουν τις επιδόσεις των βοηθημάτων σε particumar,, crostal καθυστερήσεις, την κατανάλωση ενέργειας.Η βέλτιστη είναι να χρησιμοποιήσετε σειριακό διασυνδέει.

ευχαριστώ αλλά υπάρχει κανένα έγγραφο που αποδεικνύει σαφώς όπου το # των πυλών και καθυστέρηση / tradeoff εξουσία είναι αισιόδοξος;στ.ex.αν θέλω NAND8 γιατί είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε 2x NAND4 και NAND2 από 1x NAND8;Είμαι ακριβώς πάρα πολύ τεμπέλης για να κάνω τον εαυτό μου τα μαθηματικά, για μια αποστολή κάνω και αν κάποιος έχει ήδη επισημοποιήθηκε η απόδειξη αυτή θα προτιμούσατε να αναφερθώ μόνο σε αυτό από το κατακρίνω αυτό.

λογική προσπάθεια
google αυτό και θα βρείτε αυτό που χρειάζεστε.

Επιπλέον εδώ είναι ένα ωραίο βιβλίο:
Σχεδιάζοντας Fast CMOS κυκλωμάτων - λογική προσπάθεια
ftopic224828.html

Ναι.Λογική προσπάθεια θα αποδείξει ότι είναι καλύτερα να χρησιμοποιήσετε NAND 4 για την οικοδόμηση μιας NAND 8 πύλη από τη χρήση ενός και μόνο NAND 8 πύλη.Νομίζω ότι μπορείτε να πάρετε τις συνταγές στο δεσμούς που μου προσέφεραν.

Ναι, ο κανόνας της μέγιστης αντίχειρα είναι συνήθως 4 για τις περισσότερες μεθόδους.

Νομίζω ότι υπάρχει πράγματι ένα έγγραφο που ασχολείται με αυτό το θέμα και επίσης λέει πώς το μαγικό αριθμό των 4 βρέθηκε έξω.Θα είναι μεγάλη για να διαβάσετε το έγγραφο, εάν κάποιος μπορεί να βρει και να το post.

Ναι, το μαγικό αριθμό 4 αποτελεί όντως ένα ρεαλιστικό αριθμό.Έχω ψάξει για το χαρτί, εξακολουθεί να μην είναι σε θέση να το αποκτήσουν.Θα είναι μεγάλη για να διαβάσετε αυτό το έγγραφο.Όποιος διαπιστώνει, παρακαλώ να το ανεβάσετε εδώ.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back