καθορίζουν την παγκόσμια δρομολόγηση και δρομολόγηση στη λεπτομέρεια Ε & Σ

V

vamsi_addagada

Guest
καθορίζουν την παγκόσμια δρομολόγηση και δρομολόγηση στη λεπτομέρεια Ε & Σ

Παγκόσμια δρομολόγηση γίνεται να παρέχουν οδηγίες για τη λεπτομερή δρομολογητή για το πού θα διαδρομή κάθε δίχτυ. Παρέχει τα κανάλια διασύνδεσης για να δρομολογούνται. Λεπτομερείς δρομολόγησης είναι όπου προσδιορίζει την ακριβή θέση των καλωδίων / διασυνδέει τα κανάλια που καθορίζονται από την παγκόσμια δρομολόγηση. Μεταλλικά στοιχεία στρώμα του διασυνδέει και περιλαμβάνονται εδώ.

παγκόσμιας δρομολόγησης είναι η δρομολόγηση με εκτιμώμενες τιμές (τιμές καθυστέρηση με βάση την fanout του σύρματος) .. αυτό το κατ 'εκτίμηση τιμές μπορούν να ληφθούν σύμφωνα με την στατική παρατηρώντας τα προηγούμενα βιομηχανικά μάρκες .... λεπτομερείς δρομολόγησης είναι η δρομολόγηση με την πραγματική καθυστερήσεις των καλωδίων .... αυτό πραγματικά καθυστερήσεις μπορεί να προκύψει από αρκετές βελτιστοποιήσεις .. (βελτιστοποιήσεις χρονισμού, CTS με καλή προσπάθεια (αν σχεδιασμό μας έχει πολλαπλές ρολόγια)) ....... ............... Ελπίδα u θα καταλάβουν ............... Cheers ......... Ο Θεός να ευλογεί παιδιά κα

γεια pmaheswara δεν είμαι σε θέση να ακολουθήσουν τα λόγια σας,, αυτό σημαίνει ότι η συνολική διαδρομή και η διαδρομή είναι ίδια λεπτομέρεια ζητείται algarithm ή κάνουν την ίδια λειτουργικότητα, αλλά οι τιμές καθυστέρηση θα είναι διαφορετική, είναι είμαι μαζί σου,,, αλλά Ι dont αισθάνονται ότι η παγκόσμια διαδρομή και η διαδρομή είναι ίδια λεπτομέρεια ζητείται algarithms,,,, είναι εντελώς διαφορετική, η παγκόσμια διαδρομή πείτε τη διαδρομή που το κανάλι για την απόκτηση και τη διαδρομή λέει λεπτομέρεια σε αυτό το κομμάτι channnel που πρέπει να ληφθεί ... Αλλά έχω μια αμφιβολία εδώ που έχει η παγκόσμια διαδρομή που λέει επίσης στρώμα μετάλλων που χρησιμοποιούνται ή αυτό θα αποφασιστεί από την οδό Μπορεί κάποια λεπτομέρεια μία μετοχή Thier ΑΠΟΨΕΙΣ

Σύμφωνα με τη σκοπιμότητα εργαλείο και τη σκοπιμότητα του σχεδιασμού η nanorouter διαιρεί ολόκληρο το τμήμα του σχεδιασμού σε κουτιά διακόπτη, όπως ονομάζεται G-κύτταρα, τα οποία αποτελείται από κομμάτια που δεν είναι πραγματικοί καλώδια .... Και η διασύνδεση στο εσωτερικό του κυττάρου ζ καλείται ως Intercell και η διασύνδεση μεταξύ ενός gcell σε άλλο κελί ζ καλείται εντός gcell ........ Αυτή είναι η έννοια της παγκόσμιας δρομολόγησης ... (Αυτό είναι σαν ένα σχέδιο για τη δρομολόγηση Λεπτομέρεια) .. Δρομολόγηση Λεπτομέρεια γίνεται με βάση το σχέδιο που το εργαλείο έχει κάνει στο Παγκόσμιο δρομολόγησης για τα καλώδια που δεν ήταν πραγματικά σε παγκόσμια διαδρομή γίνεται πραγματική καλώδια τώρα στην διαδρομή λεπτομέρεια ..... Εδώ κ.β. που συμβαίνει είναι ότι η αναζήτηση και επισκευή επαναλήψεις να κάνουν είναι πραγματική και απαλλαγμένη από ΛΔΚ Παραβιάσεις .... Ελπίζω αυτό να είναι σαφές τώρα .. u Εάν εξακολουθείτε να έχετε αμφιβολίες τότε u μπορεί να με ρωτήσεις ..... είμαι εδώ για να βοηθήσει u έξω .. Απάντηση μου

ποια είναι η διαφορά μεταξύ των καναλιών και τα κομμάτια;

Γεια σου Χάρη VLSI για τη σαφή εξήγηση, είμαι χαρούμενος με τα λόγια σας, σας είχε αναφέρει σχετικά με τις feasabilities εργαλείο και το σχεδιασμό, μπορεί u να πω ποιες είναι αυτές και εξαρτώνται, Μπορείτε να μου πείτε πώς το nanoroute γνωρίζει την πίστα δεν του διατίθεται στο G-κυττάρων, δεν είναι η όχι του συνόλου των κομματιών σε όλα τα διαθέσιμα μεταλλικά στρώματα, και δεν δίνει επίσης ένα σχέδιο για τη διαδρομή whcih λεπτομέρεια που λέει καθαρά πρέπει να πάνε στην οποία στρώμα (μπορεί να μην είναι η πραγματική πίστα, αλλά θα μπορεί να αναθέτει η channnle και το στρώμα), είμαι σε σύγχυση σχετικά με το O / P της παγκόσμιας διαδρομή που περνάει με τη διαδρομή λεπτομέρεια. Ελπίζω ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΑΚΥΡΟ U [size = 2] [color = # 999999] Προστέθηκε μετά από 3 λεπτά: [/color] [/size] HI Κανάλι είναι η availble διάστημα μεταξύ δύο obsturcts για τη δρομολόγηση και διαδρομή εξαρτάται από το στρώμα μετάλλων πλάτος που θα είναι τεχνολογίας εξαρτάται

Λυπούμαστε σκοπιμότητας κατασκευής του .... [Size = 2] [color = # 999999] Προστέθηκε μετά από 4 λεπτά: [/color] [/size] σκοπιμότητας κατασκευής σημαίνει ότι όταν κάνετε u κατασκευή εκείνη τη στιγμή ur μεταλλικά στρώματα πρέπει να είναι στο σωστό δίκτυο; έτσι αυτό είναι το πράγμα που θα ελέγξει .... και σκοπιμότητας είναι σαν εργαλείο δρομολόγησης περιορισμούς, οι αλγόριθμοι και ούτω καθεξής ............. πόσα metallayers πρέπει να χρησιμοποιήσει ... κλπ Ελπίδα u πήρε αυτό το ... [Size = 2] [color = # 999999] Προστέθηκε μετά από 5 λεπτά: [/color] [/size] και παγκόσμια διαδρομή δοκιμαστικό δρομολόγιο είναι ένα με τον ίδιο, ώστε αντί δοκιμαστικό δρομολόγιο u μπορεί να κάνει παγκόσμια διαδρομή .... don ' Δεν μπερδεύονται εδώ .... Ελπίζω να είναι σαφές για Αντίο u

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back