καθολική RF τηλεχειριστήριο

H

hunter86

Guest
Γεια σε όλους ................. i χρειάζονται πληροφορίες σχετικά με την καθολική RF τηλεχειριστήριο ... Θέλω να σχεδιάσουν καθολική RF τηλεχειριστήριο που μπορεί να ελέγξει τηλεόραση, ραδιόφωνο και άλλες συσκευές. κανείς, μπορεί να με βοηθήσει u ................

Τα περισσότερα ηλεκτρονικά συσκευές που ελέγχονται από IR. Έτσι πρέπει να σχεδιάσετε έναν δέκτη για να μετατρέψει την ενέργεια RF σε παλμούς φωτός που η συσκευή μπορεί να καταλάβει. Στην πλευρά των χρηστών, θα πρέπει να πάρετε IC chip κάποιου που έχει η βιβλιοθήκη των εντολών που έχει προγραμματιστεί στη συσκευή αυτή. Η παραγωγή τσιπ είναι μια τάση παλμό σχεδιαστεί στο φως ένα IR LED. Αντί για την αποστολή που παλμό σε ένα LED, μπορείτε να το στείλετε σε έναν ταλαντωτή RF. Ο ταλαντωτής RF στροφές on / off με τον ίδιο τρόπο όπως το πρωτότυπο LED κάνει. Μπορεί να θέλετε να χρησιμοποιήσετε ένα κρύσταλλο ή είδε κύκλωμα ταλαντωτή, για requency σταθερότητα.

χάρη BIFF4 .... αν χρησιμοποίησα το ir δέκτη, ο δέκτης πρέπει οπτική επαφή με τις συσκευές .. πρέπει να κάνω το σχεδιασμό δέκτη IR για κάθε συσκευές που θέλω για τον έλεγχο; ή μόνο ένα δέκτη υπερύθρων για τον έλεγχο όλων των συσκευών. Πώς η μέθοδος για τον έλεγχο πολλών συσκευών με την ίδια συχνότητα, η οποία είναι UHF .. μπορεί u να μου εξηγήσει;

Εξαρτάται από το αν το σύνολο των συσκευών σας σε ένα δωμάτιο. Χρειάζεται, όπως πολλοί δέκτες που χρειάζεται για να πάρετε μια σειρά-of-οπτική επαφή σε όλες τις συσκευές σας. Η ιδέα είναι απλά να μεταδίδει τη συνήθη δεδομένα lR πάνω από μια σύνδεση RF ...

Επόμενο πρόβλημα σας είναι να γνωρίζουν τη ροή των δεδομένων που χρησιμοποιείται για κάθε μονάδα. Αυτά είναι διαφορετικά σε λίγο ρυθμό και bits.

Πήρα το πρόβλημα να σχεδιάσουν αυτή την καθολική τηλεχειριστήριο RF επειδή είμαι δεν ξέρω τη σωστή κύκλωμα και εξαρτήματα που μπορούν να χρησιμοποιήσουν σε αυτό το έργο ... Είχα κάνει μια έρευνα, αλλά δεν πήρε αυτό το κύκλωμα .... μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να μου δώσει μια ιστοσελίδα ή κάτι άλλο που μπορεί να με βοηθήσει σε αυτό το πρόβλημα ................. [Size = 2] [color = # 999999] Προστέθηκε μετά από 33 λεπτά: [/color] [/size] [quote = φουσκωμένος] επόμενο πρόβλημα σας είναι να γνωρίζουν τη ροή των δεδομένων που χρησιμοποιείται για κάθε μονάδα. Αυτά είναι διαφορετικά σε ρυθμό bit και bits. [/Quote] Πως μπορώ να διαφοροποιούν το ποσοστό αυτό bits και interface που από το κουμπί στο τηλεχειριστήριο;;

Γεια σε όλους, im κάνει επίσης το ίδιο σχέδιο για την καθολική τηλεχειριστήριο RF, αλλά έχουν κάποια probelms στην κωδικοποίηση του PIC16F84 για την παραγωγή ενός 40kHz εξόδου. μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με την κωδικοποίηση αυτού του προγράμματος

Γεια σου, www.rf4ce.org Ίσως να ενδιαφέρονται για το RF4CE. Μια κοινοπραξία της που δημιουργήθηκε το June'08 που αποτελείται από μερικές ηγέτες στα μέσα μαζικής ενημέρωσης που θέτουν από κοινού μια προδιαγραφή για ένα RF τηλεχειριστήριο. Η ιστοσελίδα αναφέρει ότι το spec θα μπορούσε να είναι έτοιμο τέλος του έτους. (Ενδιαφέρον το γεγονός ότι η Philips είναι σε αυτή την - όπως ήταν η Philips που δημιούργησε το πρώτο Infared, IR5, προδιαγραφές τύπου Επίσης, η Sony είναι σε αυτή και η Sony κυκλοφόρησε ένα τηλεχειριστήριο RF για όπου και αν Bravia μέσα του περασμένου έτους.). Καλή τύχη, Ian

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back