καθένας χρήση Θερμοπύλες (αισθητήρας υπερύθρων themperature) πριν;

J

johnnykhor

Guest
Γεια σε όλους, Έχω δοκιμάσει μερικά Θερμοπύλες μέχρι αυτή τη στιγμή, ωστόσο η παραγωγή τους δεν είναι πάντα επιθυμητή (παραμένει σταθερή). Είναι κανείς εκεί χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε Θερμοπύλες πριν; παρακαλώ να προτείνουμε. ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Γεια σου Δοκιμάστε ιστοσελίδα melaxis για Θερμοπύλες με ηλεκτρονικό αισθητήρα πάνω άλλος σοφός αυτό είναι πολύ δύσκολο να χρησιμοποιήσει Θερμοπύλες αισθητήρα δεδομένου ότι χρειάζεστε κάποια αναλογική ηλεκτρονική και κάποια επεξεργαστική ισχύ για να διαβάσετε τη θερμοκρασία Όλα τα καλύτερα Bobi [color = red] Ο ειδικός μικροελεγκτή [/color]

Αμφιβάλλω, αν έχετε κατανοήσει τις προδιαγραφές του Θερμοπύλαι του σωστά. Οι περισσότεροι τύποι έχουν UV μέχρι mV εξόδου σε χαμηλές θερμοκρασίες αντικείμενο. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε αν το παράθυρο είναι κατάλληλο για την εφαρμογή σας με φασματική μετάδοση του. Για μετρήσεις στο οικολογικό εύρος θερμοκρασιών, πρέπει να μεταδίδουν 8 έως 14 um.

Γεια σου ρε παιδιά, είμαι workin actualy για τη μέτρηση της θερμοκρασίας από απόσταση για Humain, πάρα πολύ σκληρά usin του 1 m DIS χωρίς προσανατολισμό λέιζερ, ώστε να μπορώ να επιλέξουν 30 MMS για το έργο ma ... και παίρνω: ZTP SR-135, η GE και buildin am αντισταθμίζεται κύκλωμα του, σε οποιοδήποτε γιατί εγώ θα προσπαθήσουμε να το διορθώσουμε? 50 mV / deg C ... σκληρά για τη βαθμονόμηση του .... παρακαλώ αν υπάρχει κάποιος καταλάβει καλά whot είναι η σχέση beween το θερμίστορ και η Θερμοπύλες και ακριβώς? γιατί το κάνουν "defferentiel ενισχυτή" εννοώ για λόγους whot! , Διάβασα πολλά αρχεία PDF και βλέπω ότι χρησιμοποιείται για να πάρει μια σαφή Humain ακτινοβολία, αλλά idono γιατί το κάνουν (Π.Θ. - Uthmistor) .. ευχαριστίες

Η μέτρηση της Θερμοπύλες είναι ουσιαστικά αποκλειστεί από την ισορροπία της ακτινοβολίας με το αντικείμενο στον τομέα αυτό του το όραμα. Για να πάρετε μια απόλυτη τιμή της θερμοκρασίας, θα πρέπει να υπολογίσει τη διαφορά στην θερμοκρασία Θερμοπύλες. Το θερμίστορ σας παρέχει αυτές τις πληροφορίες.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back