καθένας έχει γίνει προγραμματιστής ASIM Χαν (89c51, S51, ...);

Είμαι το δοκιμάσετε. Είναι δουλειά. αλλά έχει λίγο πρόβλημα με 89S52.

Συνεργάζεται άψογα με 89C51/52 δεν είχα να το χρησιμοποιήσετε με 55 ετών, αλλά νομίζω ότι λειτουργεί πάρα πολύ

Γεια σε όλους έκανα αυτό το προγραμματιστή και να λειτουργήσει καλά: lol: S 8o KRAT

Έκανα ένα παρόμοιο με ASIM Khan, αλλά χρησιμοποίησα ένα CD4051 αναλογικό διακόπτη για να αλλάξετε μεταξύ 5 και 12 volt και λειτουργεί gr8

[Quote = mcs51] έκανα ένα παρόμοιο με ASIM Khan, αλλά χρησιμοποίησα ένα CD4051 αναλογικό διακόπτη για να αλλάξετε μεταξύ 5 και 12 volt και λειτουργεί gr8 [/quote] στείλετε σύνδεσμο, αν μπορείτε!: S 8o KRAT

Συνεργάζεται άψογα με 89C51/52 δεν είχα να το χρησιμοποιήσετε με 55 ετών, αλλά νομίζω ότι λειτουργεί tooI έκανε ένα παρόμοιο με ASIM Khan, αλλά χρησιμοποίησα ένα CD4051 αναλογικό διακόπτη για να αλλάξετε μεταξύ 5 και 12 volt και λειτουργεί gr8

Pgm89v3 προγραμματιστής πλακέτα αρχεία (Protel 99SE)

[Quote = Μαΐου] Είμαι το δοκιμάσετε. Είναι δουλειά. αλλά έχει λίγο πρόβλημα με 89S52. [/quote] ποιο είναι το "μικρό πρόβλημα"; :?:

Ναι αγαπητοί να δουλεύει καλά εδώ μαζί μου

Ναι Αυτό προγραμματιστής δουλεύει μια χαρά, έχω εργαστεί με όλη την έκδοση του Ezdownloader

Έκανα το ASIM Khan λήψης καλώδιο και δούλεψε σωστά. Θα χρησιμοποιηθεί για την 74HC245 και αφαιρέστε κάποιες ανεπιθύμητες αντιστάσεις. Ωστόσο, η ταχύτητα του downloading είναι πολύ αργή, νομίζω.

Όλες οι προγραμματιστές παράλληλων λιμάνι παρέλειψε να εργαστούν σε ένα τρόπο συνεπείς στο PC μου

Έχω χτίσει πάρα πολύ και έχω επίσης πρόβλημα με αυτό ... : (MOD: Σκάβοντας ένα 5 ετών το θέμα και την απόσπαση δεν πρόκειται να σας βοηθήσει.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back