κέρδος του συγκριτικού

H

huangjw

Guest
γεια,
όταν προσομοίωση σε δύο στάδια σύγκρισης, κέρδος της είναι μόνο 7DB, αλλά το κέρδος του πρώτου σταδίου είναι 40db.i δεν γνωρίζουν πού είναι λάθος;,

Hi huangjw.
Πρώτα απ 'όλα, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έχετε υπολογίσει το κέρδος μιας σύγκρισης.Τα τελευταία χρόνια, κανείς δεν χρησιμοποιεί τις συμβατικές opamps ως σύγκρισης, είναι σπατάλη ενέργειας.Συνήθως οι σχεδιαστές εφαρμόσουν ένα προενισχυτή ως το πρώτο στάδιο και μια θετική ανατροφοδότηση στο δεύτερο στάδιο.επειδή ο στόχος της σύγκρισης είναι να επιλύσει μια ψηφιακή έξοδο η οποία είναι VDD ή VSS.Ακόμη και για τη μείωση της κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας DC, υπάρχουν κάποιες δομές που ονομάζονται "Dynamic Comparators", ήθελα πραγματικά να συστήσω να διαβάσετε μερικά από τα έγγραφα Sumanen για αυτή την κατηγορία (διαθέσιμα της στην διερεύνηση IEEE).Ωστόσο, εάν θέλετε ακόμα να χρησιμοποιήσετε απλά Opamps, με περισσότερη κατανάλωση ενέργειας και τη μείωση της ταχύτητας, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε π.χ. ένα 2-τελεστικών σκηνή με ένα μεγάλο κέρδος DC και να το χρησιμοποιούν με ανοιχτό τρόπο βρόχο να έχουν μια συμπεριφορά σύγκρισης.

Χαιρετισμοί,
Ezt

HI, ezt
Ευχαριστώ πρώτα.Είμαι biginner σχεδιασμού αναλογικών circuit.and τώρα εγώ σε μεγάλες DC-DC μετατροπέα. Νομίζω ότι το συμβατικό opamps σύγκρισης είναι δημοφιλής σε DC-DC μετατροπέα.το κέρδος του συγκριτή detemine συχνά αντισταθμίζουν την τάση και κάποια άλλη λειτουργία.

Σύγκρισης κέρδος είναι χαμηλότερο από op κέρδος ενισχυτή.Αυτό είναι, έτσι ώστε να μπορούν να στραφούν γρήγορα.Σε γενικές γραμμές, το κέρδος είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε η συμβολή αντιστάθμιση τάσης θα ενισχυθούν ώστε να τεθεί η παραγωγή σε ένα από τα επίπεδα λογικής.

γεια
i HV μια αμφιβολία ... i της σύγκρισης πρέπει να αλλάξουν γρήγορα τότε η περιοχή είναι μετάβαση να είναι μικρότερο tht μέσα για ένα δεδομένο o / p swing το κέρδος είναι μεγαλύτερο ... im ή λάθος;;
πώς εισροών r αντιστάθμιση τάσης και τάσης min (Vin-min) που σχετίζονται;;;

thnkx

huangjw έγραψε:

γεια,

όταν προσομοίωση σε δύο στάδια σύγκρισης, κέρδος της είναι μόνο 7DB, αλλά το κέρδος του πρώτου σταδίου είναι 40db.i δεν γνωρίζουν πού είναι λάθος;,

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back