κέντρο αξιοποιηθεί πηνίο

S

skarthikshines

Guest
στο κύκλωμα μου χρησιμοποιώ κέντρο αξιοποιηθεί πηνίο .. Πρέπει να μιμηθεί αυτό το κύκλωμα στο ORCAD 16.3 αν σε ORCAD κέντρο αξιοποιηθεί πηνίο είναι διαθέσιμο ή άλλο wat πρέπει να κάνω για να παράγουν το ίδιο αποτέλεσμα σε προσομοιωμένο κύκλωμα μου ...

Ναι, αυτά είναι διαθέσιμα. Μπορείτε να βρείτε το μέρος στο anl_misc.olb. πιθανώς XFRM_LIN / CT-SEC θα εξυπηρετήσει το σκοπό σας. Υποθέτω ότι εννοείτε κέντρο βρύσης μετασχηματιστή. Δεν είστε σίγουροι για το τι σημαίνει πηνίο βρύσης κέντρο, έτσι κι αλλιώς μπορείτε να προσομοιώσετε που συνδέει δύο πηνία σε σειρά.

[QUOTE = atripathi? 934,585]. Δεν είμαι σίγουρος τι εννοείται με πηνίο βρύσης κέντρο, έτσι κι αλλιώς μπορείτε να προσομοιώσετε που συνδέει δύο πηνία σε σειρά [/quote] ... συμπεριλαμβανομένων και κάποια αμοιβαία σύζευξη μεταξύ τους. Keith.

[QUOTE = keith1200rs? 934735] ... συμπεριλαμβανομένων και κάποια αμοιβαία σύζευξη μεταξύ τους. Keith. [/Quote] Πως μπορώ να περιλαμβάνουν την αμοιβαία επαγωγή μεταξύ τους; απλά πες μου τη διαδικασία που πρέπει να κάνω;

Δεν χρησιμοποιώ Pspice αλλά η σύνταξη netlist Spice είναι να προσθέσετε μια συσκευή: K1 L1 L2 0,99, όπου Κ1, είναι η αμοιβαία σύζευξη με μια σύζευξη των 0.99 και L1, L2 είναι τα δύο πηνία. Είναι σημαντικό να πάρει τα πηνία το σωστό γύρο τρόπος για να συμπεριφέρεται σαν αξιοποιηθεί πηνίο. Keith.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back