κάποιες αμφιβολίες σχετικά με την επιλογή στο Crystal MSP430F1491

G

gorkin

Guest
Γειά!
Είμαι ξεκινήσετε μία αίτηση και το σύστημα μου πρέπει να είναι εφοδιασμού με 3,3 V.Χρησιμοποιώ
η MSP430F1491 και ανάγνωση περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα κρυστάλλινα για hight ταχύτητα
ενότητα oscilator (XT2) βρήκα στο δελτίο (SLAS272F - page24) ένα
γραφικών για τη συχνότητα x τροφοδοσίας, αλλά δεν έχουν καμία αναφορά σχετικά
τύπου oscilator (DCO ή XT2).Μπορεί κάποιος να εξηγήσει περισσότερα για αυτό;
Στο πεδίο παρατήρησης πριν από το διάγραμμα, έχει εξηγήσει αυτό το σημείωμα:

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
1.Στη λειτουργία LF, η LFXT1 ταλαντωτής απαιτεί ένα κρύσταλλο ρολόι.Μια 5.1M § Ω
αντίσταση από XOUT να VSS συνιστάται όταν VCC <
2,5 V. Σε XT1 λειτουργία, η LFXT1 και XT2 ταλαντωτές δεχθεί ένα κεραμικό αντηχείο
ή κρύσταλλο μέχρι 4.15MHz σε VCC AA 2,2 V. Σε XT1 λειτουργία,
η LFXT1 και ταλαντωτές XT2 δεχθεί ένα κεραμικό αντηχείο ή κρύσταλλο μέχρι
8MHz σε VCC AA 2,8 V.

2.Στη λειτουργία LF, η LFXT1 ταλαντωτής απαιτεί ένα κρύσταλλο ρολόι.Σε XT1 mode,
LFXT1 δέχεται ένα κεραμικό συνηχητή ή ένα κρύσταλλο.

Στη συνέχεια, αν τάση τροφοδοσίας μου είναι greather τότε 2.8VI να χρησιμοποιήσετε 8MHz κρύσταλλο;Αν
θετικό αυτό που ο σκοπός της γραφικής αργότερα;
Ευχαριστώ πολύ, Gorkin.

Γεια Gorkin

Χρησιμοποιήστε LF κρύσταλλο 32,768 KHz συνδέεται με lo XTAL LFXT1 εισόδου (αν μπορείτε να βάλετε χαμηλό φορτίο κρύσταλλο καπάκι που δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε exernal καπάκι - το έργο δεν oscilator καλά)Αν θέλετε να εργαστείτε σε υψηλής συχνότητας χρήσης υψηλής ταχύτητας crytal έως 8 MHz για HFXT1

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε LFXT1 με 32kHz και Do FLL στο λογισμικό για να κλειδώσετε το DCO υψηλή συχνότητα της χαμηλής συχνότητας για την υψηλή σταθερότητα

αν θέλετε πλήρη ταχύτητα από το μικροοργανισμό που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε 8MHZ κρύσταλλο για HFXT1, 2, αλλά με αυτή τη μέθοδο drow μεγαλύτερη εξουσία από το μικροοργανισμό

Όλα τα καλύτερα

Bobi

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back