κάνουν οδηγός για LPT (με βοηθήσει)

S

scorpionss22

Guest
Γεια σε όλους θέλω να οικοδομήσουμε πρόγραμμα οδήγησης του εκτυπωτή για να κάνει διασύνδεση με μηχανημάτων πώς μπορώ να κάνω ότι μπορώ να οικοδομήσουμε κάρτα διασύνδεσης με LPT χρήση μικροελεγκτή PIC, αλλά θέλω να χρησιμοποιήσω την εντολή εκτύπωσης να στείλει τα δεδομένα του χρώματος με την παράλληλη θύρα μπορώ να χρησιμοποιήσω το πώς VB6 μπορώ να ξεκινήσω plz να με βοηθήσει ευχαριστώ u για τη συνεργασία

γεια! Κύριε, Έχω εργαστεί σε θύρα LPT, έκανα έναν φορτωτή χρησιμοποιώντας υλικό του εκτυπωτή που χρησιμοποιείτε για την ανίχνευση Χ commming του αντικειμένου θέση από coveyer ζώνη, τότε dects Υ θέση του από την άλλη stepper κινητήρα κινείται Fwd και backwrd όλο αυτό έγινε μέσω LPT λιμάνι και C + + και μια αυτο σχεδιασμένο εξοπλισμό, cuz στιγμή tht θ βαθούλωμα ξέρω ABT PIC προγραμματιστής, αλλά ξέρω να κάνω. :). και ελπίζω u πάρει την ιδέα. οκά τώρα καταφέρνω να ur ερώτηση, δεν κατάλαβα abt η γραμμή u είπε tht στείλετε ένα χρώμα με εντολή εκτύπωσης. κύριε εξηγήσει kndly ur θέμα εν συντομία, έτσι μπορώ να μπορέσει να βοηθήσει u έξω. TC ....

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ rextor για την απάντησή σας, θα εξηγήσω τι θέλω να κάνω ακριβώς θέλω: 1 - οικοδομήσουμε ένα λογισμικό με VB6: αυτό το λογισμικό μπορεί να ανοίξει το αρχείο εικόνας (jpg, BMB ....) 2 - αυτό το λογισμικό έχει buttom ΕΚΤΥΠΩΣΗ όταν θ πατήστε το (τότε η εικόνα που άνοιξε) που ερμηνεύουν αυτή την εικόνα σε δεδομένα (νομίζω ότι τα δεδομένα που περιέχουν τη θέση και το χρώμα της εικόνας) 3 - θέλω αυτά τα δεδομένα για τη ροή μέσω θύρα LPT 4 - θ θα βασιστεί στην κάρτα διασύνδεσης LPT να λάβει αυτά τα δεδομένα και να κάνει έλεγχο στον υπολογιστή, αυτό το μηχάνημα, όπως εκτυπωτή εγώ θα το σχεδιάσει ελπίζω να καταλαβαίνετε τι έχω τι να κάνω ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

γεια petarpav ευχαριστώ u αλλά δεν είναι ότι ό, τι θέλω

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back