θέλουν να γνωρίζουν

I

ilop

Guest
helloo,
Είμαι αρχάριος για αυτή τη γλώσσα προγραμματισμού (VB, Visual C , και Delphi)

Έχω κάποιες ερωτήσεις, ελπίζω ότι υπάρχει κάποιος θα απαντήσει σε αυτή την
1.όταν χρησιμοποιούμε VB, Visual C , και των Δελφών;
2.Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της χρήσης τους;

VB και Delphi είναι πολύ παρόμοια ...αλλά θα ήθελα να επέλεξε την VB ...Επειδή ευκολότερο για χρήση ...Θεωρώ ότι η C είναι καλύτερο για την επικοινωνία με τα λιμάνια PC ..."κανονική" C είναι διαφορετική από Visual C , επειδή μπορείτε να κάνετε τα προγράμματα που θα λειτουργήσει στο περιβάλλον μεγάλη Win ...I `m από μη επαγγελματίες, ώστε να βρείτε τον εαυτό σας ...

VB είναι μια καλή επιλογή, αν θέλετε να κάνετε απλό λογισμικό σε περιβάλλον Windows με ωραία διεπαφές χρήστη.VB είναι εύκολο στη χρήση και θα έχετε ένα σύντομο κύκλο ανάπτυξης.

Για λίγο πιο απαιτητικές εφαρμογές θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε C / C .

C είναι ιδανικό για το χαμηλότερο επίπεδο, όπως με τον προγραμματισμό της ανάπτυξης του οδηγού.

C / C μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλαπλές πλατφόρμες.

Δελφοί είναι βασικά Pascal, οπότε αν δεν ξέρεις Pascal τότε προτείνω επιλέγοντας μία από τις άλλες δύο.VB είναι ίσως πιο εύκολο να μάθουν.C και C θα σας δώσει την υψηλότερη απόδοση.Τα περισσότερα από τα Windows γράφτηκε σε C και C .Σας ευχαριστώ για την εξέταση δεν Java.

γιατί δεν java;
φυσικά είναι λίγο πιο αργό,
αλλά είναι ακόμα μια καλή σωστή επιλογή;

VB είναι πολύ καλό για την ταχεία ανάπτυξη του προγράμματος.Αν ήμουν στη θέση σας, θα ήθελα να χρησιμοποιήσει VB έτσι ώστε να μπορώ να επικεντρωθεί περισσότερο το πρόβλημα, όπως κωδικοποίηση σε VB είναι πολύ πιο εύκολη.Εάν δεν μπορείτε να κάνετε κάποια προγραμματισμού υλικού σε VB, να γράψετε ένα DLL σε VC και η κλήση από τις λειτουργίες της VB.Κάντε το υπόλοιπο της programing σε VB.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back