L
lynx_phoenix
Guest
Έχω μια πραγματική παλιά τηλεόραση που δεν λειτουργεί σύμφωνα με τους ανθρώπους που το έδωσε σε μένα. Έχω ήδη ανοίξει το δεινοσαύρων και τα περισσότερα από αρκετά κλεισούρα του εκεί, τα φορτία της σκόνης και πράγματα. αυτό που με ενδιαφέρει είναι το πυροβόλο ηλεκτρονίων (χωρίς οθόνη), την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος και ίσως κάτι άλλο που θα μπορούσε να είναι ενδιαφέρουσα και χρήσιμη, αλλά όχι το παλιό φυσικά PCB. σε αυτά τα έχω μερικές ερωτήσεις. Έχω ελεγχθεί σε απευθείας σύνδεση και φαίνεται ότι υπάρχει κίνδυνος για την υγεία με το φώσφορο και κάποια άλλη χημική ουσία που χρησιμοποιείται για την οθόνη νομίζω. λαμβάνοντας υπόψη ότι υπάρχει ένα κενό στο εσωτερικό της οθόνης, θα χωρίζει το όπλο από το τέλος οθόνη μέχρι εξάπλωση της επικίνδυνης ουσίας σε όλο το δωμάτιό μου, αφού αέρα θα βιαστούμε και να προκαλέσει διαταραχές σε αυτό; είναι ένας τρόπος να γίνει αυτό με ασφάλεια, αν όχι καθόλου εκεί; το όπλο έχει κολλήσει αρκετά σφιχτά στην χοάνη (μοιάζει με κολλημένα του εκεί) και δεν είμαι σίγουρος ότι μπορώ να καταλάβω πώς υποτίθεται ότι της να βγει. είναι μια «συνήθης τρόπος για να το κάνετε εκεί, ή θα έπρεπε εγώ απλώς προσπαθήστε να το τραβήξει από ότι με ωμή δύναμη; Επίσης, η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος φαίνεται να βιδωθεί και να συγκολλούνται πάνω στο πράγμα, γι 'αυτό θα μπορούσε να ξεχάσουμε αυτό, αλλά υπάρχει κάτι άλλο που είναι μοναδική σε αυτές τις παλιές τηλεοράσεις που θα μπορούσαν να ενδιαφέρουν εκεί; Είμαι απλά σαρώσεως για τα μέρη πραγματικά. ευχαριστίες