θέλουν να αποσυναρμολογήσετε παλιά τηλεόραση για πυροβόλο ηλεκτρονίων της

L

lynx_phoenix

Guest
Έχω μια πραγματική παλιά τηλεόραση που δεν λειτουργεί σύμφωνα με τους ανθρώπους που το έδωσε σε μένα. Έχω ήδη ανοίξει το δεινοσαύρων και τα περισσότερα από αρκετά κλεισούρα του εκεί, τα φορτία της σκόνης και πράγματα. αυτό που με ενδιαφέρει είναι το πυροβόλο ηλεκτρονίων (χωρίς οθόνη), την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος και ίσως κάτι άλλο που θα μπορούσε να είναι ενδιαφέρουσα και χρήσιμη, αλλά όχι το παλιό φυσικά PCB. σε αυτά τα έχω μερικές ερωτήσεις. Έχω ελεγχθεί σε απευθείας σύνδεση και φαίνεται ότι υπάρχει κίνδυνος για την υγεία με το φώσφορο και κάποια άλλη χημική ουσία που χρησιμοποιείται για την οθόνη νομίζω. λαμβάνοντας υπόψη ότι υπάρχει ένα κενό στο εσωτερικό της οθόνης, θα χωρίζει το όπλο από το τέλος οθόνη μέχρι εξάπλωση της επικίνδυνης ουσίας σε όλο το δωμάτιό μου, αφού αέρα θα βιαστούμε και να προκαλέσει διαταραχές σε αυτό; είναι ένας τρόπος να γίνει αυτό με ασφάλεια, αν όχι καθόλου εκεί; το όπλο έχει κολλήσει αρκετά σφιχτά στην χοάνη (μοιάζει με κολλημένα του εκεί) και δεν είμαι σίγουρος ότι μπορώ να καταλάβω πώς υποτίθεται ότι της να βγει. είναι μια «συνήθης τρόπος για να το κάνετε εκεί, ή θα έπρεπε εγώ απλώς προσπαθήστε να το τραβήξει από ότι με ωμή δύναμη; Επίσης, η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος φαίνεται να βιδωθεί και να συγκολλούνται πάνω στο πράγμα, γι 'αυτό θα μπορούσε να ξεχάσουμε αυτό, αλλά υπάρχει κάτι άλλο που είναι μοναδική σε αυτές τις παλιές τηλεοράσεις που θα μπορούσαν να ενδιαφέρουν εκεί; Είμαι απλά σαρώσεως για τα μέρη πραγματικά. ευχαριστίες

Ναι, είναι επικίνδυνο να σπάσει ένα σωλήνα τηλεόραση. Ο κίνδυνος να βλάψουν τον εαυτό σας (και τους ανθρώπους κοντά σας) είναι ίσως περισσότερο από την «αξία» του ηλεκτρονίου όπλο Τι θέλετε να κάνει με το «ηλεκτρονικό πυροβόλο"

Ξέρετε, ότι ένα πυροβόλο όπλο ηλεκτρονίων θα μπορούσε να χρησιμοποιείται μόνο σε υψηλό κενό; Δεν είναι πολύ δύσκολο να αποσυναρμολογήσει από μια τηλεόραση CRT, αλλά θα πρέπει να έχετε επίσης ένα δοχείο κενού με μια ηλεκτρική τροφοδότηση μέσα, και μία αντλία υψηλού κενού για να το λειτουργήσει. Πιθανή κατάρρευση είναι το πιο σοβαρό κίνδυνο την ασφάλεια κατά τον χειρισμό CRT. Απ 'όσο θυμάμαι, οι περισσότεροι CRTs έχουν άντλησης ακροφυσίου κάτω από την υποδοχή, που μπορεί να κοπεί για να τους διέξοδο με ασφάλεια.

Κοπή της pip εκκένωση μπορεί να εμφανιστεί ακόμα στο σωλήνα. Η μέθοδος που χρησιμοποιείται για εμπορικούς σκοπούς, όταν ο σωλήνας έχει τοποθετηθεί ένα νέο όπλο, αλλά διατηρώντας το υπάρχον φωσφόρου είναι να τρυπάνι μια μικροσκοπική τρύπα (<1mm) στο λαιμό, όσο πιο κοντά στο καρφίτσες δυνατό. Ένα κανονικό τρυπάνι δεν θα λειτουργήσει στο γυαλί θα πρέπει να έχετε ένα που αλέθει αντί να κόβει το γυαλί. Δεν αστειεύεται, μια καλή πηγή αυτών είναι οδοντίατρος, όταν αρχίζουν να φορούν, ο οδοντίατρος θα τους αντικαταστήσει, αλλά θα μειώσουν ακόμα γυάλινες και κεραμικές πολλές φορές ακόμη. Η αφαίρεση από το λαιμό γίνεται κανονικά με σκορ ένα δακτύλιο γύρω από αυτό, στη συνέχεια, αγγίζοντας απαλά, θα snap στο δαχτυλίδι και να έρθουν μακριά άθικτο. Brian.

@ Klystron - απλά ήθελα να το σκουπίζω για αργότερα, δεν έχω καμία πρόθεση να το χρησιμοποιούν αυτή τη στιγμή. όταν λέτε "κίνδυνος" είναι κίνδυνος από την κατάρρευση ή χημικές ουσίες; Ρωτάω γιατί κατάρρευση i μπορεί να χειριστεί με προφυλάξεις, αλλά αν τοξικές χημικές ουσίες μέσα από την οθόνη να γίνει στον αέρα, δεδομένου ότι είμαι στο σπίτι, είχα αποφύγει μάλλον τη λειτουργία εξ ολοκλήρου. @ FVM - ναι, το έκανα λίγη έρευνα πριν επιχειρήσετε αυτό, ακριβώς για να βεβαιωθείτε ότι δεν υπήρξε καμία χρήση για να κάνει αμέσως μετά από την αφαίρεση του πυροβόλο ηλεκτρονίων η ίδια. όπως δεν είμαι σκοπό να τη χρησιμοποιήσει αμέσως, το μόνο που με ενδιαφέρει είναι ένα λειτουργικό μέρος. Ωστόσο, δεν διάβασες ότι η αντικατάσταση του εσωτερικού νήματος του όπλου με το ένα γίνεται από ένα διαφορετικό κράμα μπορεί να λειτουργήσει έξω από ένα κενό. Ι dont θυμηθείτε πώς ήταν δικαιολογημένη, αλλά φαινόταν αξιόπιστη. @ Betwixt - ευχαριστώ για τις πληροφορίες, αλλά όπως Ι dont προσοχή για την εξυπηρέτηση της τηλεόρασης, αλλά μόνο να λάβει ηλεκτρονικό πυροβόλο του, θα μέθοδος FVM ακόμα δουλειά για αυτό; υπάρχει κίνδυνος εκτός από πιθανή κατάρρευση εκεί; Έχω παρατηρήσει κάποια ταινία και πολύ παχιά κόλλα γύρω από το λαιμό που υπέθεσα κρατούσε το όπλο εκεί, αλλά τώρα που σας αναφέρω τις τρύπες, είναι δυνατή η ταινία καλύπτει παλιό τρύπες; Είναι αρκετά συμμετρικά γύρω από το λαιμό έτσι δεν σκέφτομαι έτσι, αλλά επειδή Ι dont έχει ένα τρυπάνι, θα ήταν βολικό να βρει ένα παλιό τρύπα και μόλις το ανοίξετε: P

έκανα διαβάσει ότι η αντικατάσταση του εσωτερικού νήματος του όπλου με το ένα γίνεται από ένα διαφορετικό κράμα μπορεί να λειτουργήσει έξω από ένα κενό
CRT σωλήνες έχουν θερμανθεί έμμεσα κάθοδοι, δεν μπορώ να φανταστώ το πώς να αντικαταστήσετε το νήμα με το DIY τεχνικές. Και πάλι δεν θα είναι σε θέση να λειτουργήσει ένα πυροβόλο όπλο ηλεκτρονίων σε ατμοσφαιρική πίεση με μια ελεύθερη μήκος διαδρομής περίπου 100 nm.

δικαίωμα, οπότε υποθέτω του πολύ νόημα να περάσει από όλες τις εργασίες και κίνδυνο για να πάρει ένα ηλεκτρόνιο όπλο που πιθανότατα θ επίκλισης χρησιμοποιούν ούτως ή άλλως. Υποθέτω ότι θα θραύσματα ακριβώς την τηλεόραση και να κάνετε μια αναζήτηση για το πώς να κάνουν πραγματικότητα ένα πυροβόλο όπλο ηλεκτρονίων σε περίπτωση που είμαι ενδιαφέρονται για το μέλλον ευχαριστίες για όλα τα παιδιά τις απαντήσεις!

Δεν θα σκεφτείτε ακόμη και για τη διάσωση του όπλο για αργότερα. Εκτός από την προφανή δυσκολία να χρειάζεται ένα κενό και μερικές πολύ υψηλές τάσεις για να το κάνει τίποτα χρήσιμο, το συντομότερο αέρας φτάνει στην κάθοδο θα οξειδώνουν και να χάσουν την αποτελεσματικότητα και την gettering μαγνήσιο θα αποτύχει. Όταν ένα νέο όπλο ηλεκτρονίων είναι εξοπλισμένο για να επισκευάσει ένα σωλήνα, θα πρέπει να αντλούνται σε σχεδόν κατάσταση του κενού και στη συνέχεια η εσωτερική δαχτυλίδι μαγνήσιο είναι ανάφλεξη σε φούρνο επαγωγής. Είναι ένα διαδικασίες φορά, δεν μπορεί να επαναληφθεί, ότι το όπλο είναι άχρηστο, το συντομότερο αέρας φτάνει για δεύτερη φορά. Brian.

lol αφήστε το σε μένα να μεταφέρει και να κρατήσει ένα τεράστιο άχρηστο τηλεόραση για να πάρει ένα μέρος thats που άχρηστη, μόλις αφαιρεθούν: P Τέλος πάντων, υποθέτω ότι θα διευθετεί για την καλή - παλιά τηλεόραση -> junk σήμανση νήμα που επιλύονται

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back