η οποία εργαλείο FPGA μπορεί να δει Κυματομορφή ευκολότερη

S

sharapova

Guest
Έχω σχεδιάσει ένα αλγόριθμο DFT, αλλά ο κόμβος εξόδου έχουν πάντα αρνητική ψηφία. όπως το "11111", "11101", κλπ. αυτό είναι κακός τρόπος για να το chcek. Ποια εργαλεία μπορούν να δουν κυματομορφή πιο εύκολο, ακριβώς όπως το "11111" ==> -1 "11101" ==> -3 Ευχαριστώ.

Νομίζω ότι ModelSim είναι η καλύτερη

mathlab, νομίζω. Επειδή πριν από implimenting σε FPGA θα πρέπει να αναπτύξει αλγόριθμο τότε, impliment σε FPGA

mathlab, νομίζω. Επειδή πριν από implimenting σε FPGA θα πρέπει να αναπτύξει αλγόριθμο, τότε impliment σε FPGA
Ναι, χρήση Matlab για να βεβαιωθείτε ότι ο αλγόριθμος είναι σωστή. Και συγκρίνουν το αποτέλεσμα μεταξύ Matlab και FPGA. Αλλά FPGA εργαλεία μου (MaxPlus II) απλά μπορεί να δείξει 00001,11111, +1, 33. Δεν μπορεί να δείχνουν αρνητική ψηφία, γι 'αυτό πρέπει να το μετατρέψουν από δυαδικό σε αρνητικό αριθμό σε συνήθη κλίμακα. Αυτό γιατί είμαι εδώ για να ρωτήσετε.

Μπορείτε να προσθέσετε εντολές σε μια ModelSim "κάνει" σενάριο για να αλλάξετε την εμφάνιση Radix. Για παράδειγμα, μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτή την εντολή για να αλλάξει "mysignal" στο παράθυρο κύμα να υπογραφεί δεκαδικό:
Code:
 ιδιοκτησία κύμα-radix δεκαδικό κορυφή / mysignal
ModelSim παρέχει μια ευρεία ποικιλία των εντολών έτσι. Δείτε ModelSim σας εγχειρίδιο αναφοράς. Εγώ αρχικά αν ModelSim ήταν οδυνηρό να χρησιμοποιήσει - πάρα πολύ πληκτρολογώντας και πατώντας - έως ότου ανακάλυψα πώς να γράψει μικρά "κάνω" scripts που αυτοματοποιούν τακτικές εργασίες μου.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back