η γέφυρα σχεδιασμό,

W

weeb0

Guest
Γειά,

Είμαι έτοιμος να οικοδομήσουμε μια γέφυρα για H βομβητής.

Να βρω τα εξής κύκλωμα πολύ ενδιαφέρουσα, αλλά δεν θα χρησιμοποιήσει το οπτικο-ζεύκτη.

Αναρωτιέμαι γιατί το PNP τρανζίστορ ήταν στην κορυφή;Θα οικοδομήσουμε μία από εμένα και εγώ putted το pnp στο κάτω μέρος του κυκλώματος ...

Μήπως κάποιος μπορεί να μου εξηγήσει αν υπάρχει κανένα πλεονέκτημα για κάθε τοποθέτηση του pnp / npn τρανζίστορ;

σας ευχαριστώ πολύ!
[/ url]

weeb0 έγραψε:

Γειά,Είμαι έτοιμος να οικοδομήσουμε μια γέφυρα για H βομβητής.Να βρω τα εξής κύκλωμα πολύ ενδιαφέρουσα, αλλά δεν θα χρησιμοποιήσει το οπτικο-ζεύκτη.Αναρωτιέμαι γιατί το PNP τρανζίστορ ήταν στην κορυφή;
Θα οικοδομήσουμε μία από εμένα και εγώ putted το pnp στο κάτω μέρος του κυκλώματος ...Μήπως κάποιος μπορεί να μου εξηγήσει αν υπάρχει κανένα πλεονέκτημα για κάθε τοποθέτηση του pnp / npn τρανζίστορ;σας ευχαριστώ πολύ!

[/ url]

Αν βάλετε pnp στο κάτω μέρος και npn στην αρχή (και με τον κατάλληλο swap εκεί biasing μέσω οπτικοηλεκτρονικά ζεύκτες),

1) Σκεφτείτε μόνο τι θα ήταν οι τάσεις στα αυτοκίνητα κατά τη διάρκεια της λειτουργίας τερματικών σταθμών.
2) Σκεφτείτε τι θα συμβεί με το διακόπτη αντοχές.(Να ενεργούν σαν ένα διακόπτη και θα είναι σε θέση να operately εύκολα στις περιοχές που απαιτείται).

Ελπίδα που βοηθά.

weeb0,
PNP τρανζίστορ χρησιμοποιούνται στην "κορυφή" της γέφυρας, έτσι ώστε να μπορούν να κινούνται χωρίς τη χρήση της ξεχωριστή τροφοδοσία για τη συσκευή.Αν NPNs χρησιμοποιήθηκαν στην κορυφή, τότε θα πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διαμόρφωση εκπομπός ακολουθούσε η οποία απαιτεί μια πιο θετική τάση τροφοδοσίας thatn γέφυρα εξουσία.Επίσης, θα έχουν πάντα VBE σταγόνα που είναι συνυφασμένες με την εκπομπός ακολουθούσε διαμόρφωση.
Χαιρετισμοί,
Kral

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back