ημι-άπειρο οριακή συνθήκη στην CST

F

fxth

Guest
Γεια σας, είμαι νέος χρήστης για την CST MWS 2008. Είμαι προσπαθεί να μιμηθεί το μέγεθος προβληματισμό σχετικά με ένα ημι-άπειρο γυαλί ή μεταλλικό υλικό που φωτίζονται από το κύμα EM από τον ελεύθερο χώρο. Ποιο πρότυπο θα πρέπει να χρησιμοποιήσω και πώς να καθορίσει το ημι-άπειρο οριακή συνθήκη; Για τη βιβλιοθήκη υλικό σε MWS, ποιο μοντέλο χρησιμοποιείται για να μοντελοποιηθεί η διηλεκτρική συνάρτηση των υλικών; Παρακαλούμε να βοηθήσει να απαντηθούν τα ερωτήματα αυτά. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Γεια σας fxth, Τι εννοείτε με την ημι-άπειρο; Είναι σαν πεπερασμένη διάσταση στην λένε X-άξονα και άπειρη σε Y-άξονα; Για αυτή τη χρήση περιοδικές οριακές καταστάσεις, σε άξονα ± Υ, να έχετε ανοιχτό υπόλοιπο προσθέσετε το διάστημα. αν πάτε σε διασπορά σε ιδιότητες των υλικών του κάθε συγκεκριμένη ύλη, δεν υπάρχει ορίζεται χρήστης λίστα. Μπορείτε να ελέγξετε τις τιμές διηλεκτρικό και τις λειτουργίες που χρησιμοποιούνται. Ελπίδα αυτό βοηθά. Regards Praful

Hey Praful, Ευχαριστώ για την απάντησή σας. Στην πραγματικότητα, κάνω μια απλή προσομοίωση για να βρείτε το συγκρότημα αντανάκλαση από την επιφάνεια του μετάλλου. Για απλότητα, ο χώρος χωρίζεται σε δύο μέρη, z0 είναι ελεύθερο χώρο. Δεν είμαι σίγουρος αν CST μπορεί να καθορίσει αυτό το είδος οριακή συνθήκη που οφείλεται σε 3D χαρακτηριστικό του.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back