ηλεκτρομαγνητικά

G

goodtime

Guest
Θέλω να ξέρω τι είναι διαφορετικό μεταξύ διασυνοριακών προϊόντων και dot προϊόν;;;
και τα πεδία σε adielectric διεπαφής και τα πεδία στη διασύνδεσή του με ένα τέλειο αγωγό
και τι ν (το κάθετο διάνυσμα μονάδας σημαίνει;;;; και από όπου προέρχονται

u ευχαριστώ για τη βοήθεια

Θα ήθελα να συστήσω να διαβάσετε το βιβλίο "Div Grad Curl και όλα αυτά" από HM Schey.Είναι μικρή, δεν είναι πολύ Mathy, και θα βοηθήσει να σας δώσει ένα πολύ ισχυρό θεμέλιο το πότε και πώς να εφαρμόζουν Dot Σταυρού και προϊόντα.Καλύπτει επίσης πρότυπα μονάδα.

Το διάβασα ως undergrad και διευκρίνισε τα πάντα περισσότερο από κάθε δάσκαλο έκανε ποτέ.

http://rapidshare.com/files/112844856/Div.Grad.Curl.And.All.That_3ed_Schey_0393969975.rar
Προσπάθησα να το κατεβάσετε από εδώ, αλλά όταν finshed i ήξεραν πώς μπορώ να το διαβάσετε (με ποιο πρόγραμμα)

u μπορεί να με βοηθήσει plz

rar είναι μια μορφή συμπίεσης (όπως τα αρχεία zip).Google περιοχή και μπορείτε να βρείτε μια ελεύθερη unzipper (ή μάλλον unrarer).Το βιβλίο είναι μία. Μορφή djvu, ο αναγνώστης, για τα οποία να μπορούν να μεταφορτωθούν από djvu.org δωρεάν.

Κοιτώντας μέσα από αυτό, συμβαίνει σε μένα ότι αυτό μπορεί ενδεχομένως να είναι πάρα πολύ.Θα προσπαθήσω να απαντήσει σε τρεις ερωτήσεις σας απευθείας εδώ, και ίσως το βιβλίο μπορεί να προσφέρει περισσότερη γνώση.Προστίθενται μετά από 35 λεπτά:Ένα πρότυπο μονάδα δεν είναι πολύ κακό.Σκεφτείτε μια γραμμή που σχεδιάζετε σε ένα κομμάτι χαρτί, στη συνέχεια, επιλέξτε οποιοδήποτε σημείο σε αυτή τη γραμμή.Αν μου ζήτησε τότε να σας επιστήσω την άλλη γραμμή που είναι κάθετη προς την πρώτη, αλλά και πέρασε μέσα από το ίδιο σημείο, μπορείτε εύκολα να δείτε ότι υπάρχει μόνο μία γραμμή που μπορείτε να επιστήσω πιθανόν ότι θα ικανοποιήσει τις δύο προϋποθέσεις.

Τώρα εικόνα το ίδιο πρόβλημα, μόλις τώρα η γραμμή είναι κοιτάνε προς τα επάνω από την σελίδα.Τώρα αν σας ζητηθεί να σχεδιάσετε μια γραμμή, δεν είναι τόσο σαφής.Για παράδειγμα, μια γραμμή που εκτείνεται σε μια Βορρά-Νότου κατεύθυνση θα ήταν μια ορθή γωνία ως προς τη γραμμή που αντιμετωπίζουν άμεσα προς τα πάνω.Ωστόσο, μια γραμμή που αντιμετωπίζει Ανατολής-Δύσης θα είναι επίσης.

Αν νομίζετε ότι μόνο για λίγο, θα δείτε ότι υπάρχουν στην πραγματικότητα απείρως πολλές γραμμές που θα μπορούσαν να τέμνει την ευθεία γραμμή που δείχνει προς τα πάνω στο ίδιο σημείο.

Αν εξεταστούν από όλες αυτές τις γραμμές μαζί, θα δείτε ότι θα καταλήξουμε σε ένα αεροπλάνο.Στην πραγματικότητα, αυτός είναι ένας κοινός τρόπος για να καθορίσει μαθηματική ένα αεροπλάνο.Θα πάει κάπως έτσι:

Ορίστε ένα τμήμα γραμμής (δηλαδή ένα διάνυσμα).Στην περίπτωση αυτή, τα σημεία μας ευθεία γραμμή προς τα πάνω, γι 'αυτό θα πει ότι τα σημεία [0 0 1].Έκανα τη γραμμή μήκους 1, έτσι ώστε να είναι "μονάδα" μήκος.

Τώρα επιλέξτε ένα σημείο που θέλετε αεροπλάνο σας να περάσει.Ας πούμε τρία πόδια από το πάτωμα, ή (0, 0, 3)

Τώρα αφήνει να διαλέξετε ένα άλλο αυθαίρετο σημείο (x, y, z).Πώς μπορώ να πω αν αυτό το σημείο είναι στο αεροπλάνο;Λοιπόν, η γραμμή που διέρχεται από το σημείο αυτό θα πρέπει επίσης να περνούν από το σημείο αναφοράς μας και να είναι κάθετος στο πρότυπο αναφοράς μας μονάδα.Η γραμμή μπορεί να οριστεί ως [(x,, y z) - (0, 0, 3)], η οποία γίνεται [x, y, z-3]

Πώς μπορώ να ξέρω αν αυτό είναι κάθετος προς την άλλη γραμμή;Αυτό είναι όπου η τελεία προϊόν προέρχεται in Dot Το προϊόν είναι ένα μαθηματικό εργαλείο για τον καθορισμό του βαθμού στον οποίο δύο φορείς είναι παράλληλες.Δεδομένου ότι ψάχνουμε για κάθετο, πραγματικά θέλουμε να υπάρχει κανένα στοιχείο δεν του είναι παράλληλο σε όλους, δηλαδή το dot προϊόν είναι μηδέν.

Για να εκτελέσετε το dot προϊόν, πολλαπλασιάζεται κάθε στοιχείο των δύο φορέων μας και προσθέστε τα επάνω.Για την περίπτωση μας, έχουμε
[0 0 1] (dot) [x, y, z-3] = 0

Οποιοδήποτε σημείο (x, y, z) που ικανοποιεί αυτή η σχέση θα είναι σε αεροπλάνο μας.Εκτελεί τις αποδόσεις πολλαπλασιασμού,
0 * x 0 * y 1 * (z-3) = 0

που έχει ως αποτέλεσμα την απαίτηση z = 3.Έτσι, το σημείο (x, y, 3) θα βρίσκεται σε αεροπλάνο μας για κάθε x και y.

Αυτό εγείρει επίσης την ιδέα του γιατί είναι καλό να χρησιμοποιήσετε μια γραμμή αναφοράς που έχει μήκος 1, κανόνα ή μονάδα.Ας υποθέσουμε ότι αντί να χρησιμοποιούμε μια μεγαλύτερη γραμμή, όπως [0 0 5].Εργασίας το πρόβλημα σε ένα τελικό στάδιο της
[0 0 5] (dot) [x, y, z-3] = 0
5 * (z-3) = 0
5Z = 15
z = 3

Σημειώστε ότι το πρώτο μας πρόβλημα ήταν αυτομάτως σε απλή μορφή, ενώ αυτή τη φορά θα έπρεπε να κάνει ένα επιπλέον βήμα της ακύρωσης για την απλοποίηση του προβλήματος.Καθώς εργάζεστε πιο δύσκολα προβλήματα, θα διαπιστώσετε ότι ο καθορισμός του ως πρότυπο μήκος μονάδα κάνει τα μαθηματικά πολύ πιο εύκολο να χειριστούν.

Το παράδειγμα αυτό είναι πολύ απλό, και θα προσπαθήσω να εργαστεί ένα που είναι λίγο πιο περίπλοκη.Παρακαλώ επιτρέψτε μου να ξέρω εγώ αυτό είναι χρήσιμη και ειδικά αυτό εγείρει ερωτήματα.

Οι ερωτήσεις σας ήταν ουσιαστικά ζητήματα, αλλά με λίγα λόγια θέλω απλώς να σας πω ότι σε προϊόντα που αναμένουμε είναι φορείς της παραγωγής που χρησιμοποιούμε σταυρό προϊόν και αλλιώς dot χρήση του προϊόντος.Και για το δεύτερο ερώτημά σας, τα πεδία σε ένα διηλεκτρικό διεπαφή μπορεί να προσδιοριστεί με εξισώσεις Maxwell, αλλά ιδανικά δεν υπάρχει κανένα πεδίο στο διεπαφή με ένα τέλειο αγωγό.
Έχετε μια καλή στιγμή!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back