ζωοτροφών πρόβλημα

Z

zhangjun

Guest
Έχω συναντήσει ένα πρόβλημα στην κεραία feed.a ομοαξονικό καλώδιο χρησιμοποιείται για να τροφοδοτήσει την κεραία από το κάτω μέρος του υποστρώματος, αλλά δεν ξέρω πώς να επιστήσω την waveport και donot επίσης να γνωρίζει πώς να αντλήσει το μοντέλο του ομοαξονικά cable.in ιδιαίτερη , τα ομοαξονικά cabel χαρακτηριστικό
της αντοχής πρέπει να είναι 50Ω
Λυπούμαστε, αλλά χρειάζεται login για να δείτε αυτό το συνημμένο

Παρακαλούμε να αναζητήσετε κάποια tutorials για HFSS σε αυτό το φόρουμ.Υπάρχουν πολλά παραδείγματα για να επιστήσει waveport.

Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε κάποιο εργαλείο (όπως LineCalc των ΚΕΠ ή txline των AWR) για τον υπολογισμό της διάστασης της ομοαξονικό καλώδιο για να 50 Ω αντίσταση.Για παράδειγμα, D_o = 4,15 mm, D_i = 1,8 mm και E_r = 1 σας δίνει 50 ohm impedance @ 8 GHz (Δ αναφέρεται σε Διάμετρος, i = εσωτερικό αγωγό, ο = εξωτερικό αγωγό).

Ρίξτε μια ματιά στο αρχείο πώς να επιστήσω waveport.Θα αλλάξει το μοντέλο λίγο.Ωστόσο, είναι καλύτερα να ακολουθήσετε το παράδειγμα / tutorial του HFSS.

Χαιρετισμοί,
Shameem

Ok, νομίζω ότι η κεραία δεν μπορεί να λειτουργήσει,
γιατί, i έχω δει μόνο στο φάκελο της shameem για λίγο, έχετε επιλέξει το τέλειο «Ε» για το GP, αλλά δεν έχετε μάθει ότι έπρεπε να Δημιουργία ενός "τρύπα" στο GP, για τι;για την απομόνωση του καθετήρα με τη διατροφή σας μαζικά, οπότε δοκιμάστε ξανά pls,

dr-μπορείτε να πάρετε ένα σχέδιο για GP, δημιουργία μια τρύπα στο σημείο fding ok!

χαιρετισμοί,

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back