εφαρμογή ειδικών οδηγιών που επεξεργαστή -

• Thread starter mohankumar.pandian
  • Start date
M

mohankumar.pandian

Guest
Είμαι σχεδιάζει να σχεδιάσει ένα ASIP για εφαρμογές αισθητήρων ((((ή atleast πείτε, εάν υπάρχει, οποιαδήποτε άλλη πιθανή & fesible αίτηση))) ... από πού να αρχίσετε τη διαδικασία μου; ... για μένα ό, τι ρ ο prerequsites; ........... είναι fessible για να ολοκληρωθεί αυτό το έργο από 6 μηνών? (είμαι στο τελευταίο έτος του ....) πτυχίο μηχανικού μου

ASIP --------- Εφαρμογή ειδικών οδηγιών που Processor
Τελευταία επεξεργασία από mohankumar.pandian στις 19 Αυγούστου 2006 10:04? Επεξεργάστηκε 2 φορές συνολικά

Θα δάγκωμα, αν και μπορεί να εμφανιστεί ανίδεος ...

ASIP;

Είστε σίγουροι ότι έχετε το ακρωνύμιο σωστά;

Είμαι thinkng Applcation Ειδικό Ολοκληρωμένο επεξεργαστή, ένας επεξεργαστής με μια ειδική αίτηση και η εντολή που ταιριάζει με την αίτηση αυτή.

... Αλλά τότε και σκέφτηκα εγώ ^ 2 R ήταν συνδεδεμένος εξουσία πάρα πολύ, μέχρι που ανακάλυψα ότι δεν ήταν, ότι ήταν ένα πρωτόκολλο επικοινωνίας.

ASIP πόδι Εφαρμογή συγκεκριμένες οδηγίες που Processor .................

mohankumar.pandian έγραψε:

mohankumar.pandian έγραψε:

Αφήνει να θέσει κάποια πράγματα στη θέση τους ...

ASIP όπως είχε αρχικά χρησιμοποιηθεί από Sato (1991) σε ένα από τα χαρτιά του, σημαίνει: Εφαρμογή ειδικού Ολοκληρωμένου επεξεργαστή.

Από τα μέσα του '90 και μέχρι σήμερα του έγκειται κατά κύριο λόγο χρησιμοποιείται ως abbrev.να αναπτυχθεί ειδικά για εφαρμογές επεξεργαστών που Οδηγίες.

Ένας όρος που τα μεγάλα παιδιά θα θυμούνται είναι ASSP: Αίτηση-Ειδικό Πρότυπο προϊόντος.Προέρχεται από μια εποχή (δεκαετία του '80), όταν FPGAs, CPLDs, κ.λπ. όπου δεν είναι σε ευρεία χρήση (Χ εταιρεία και μερικοί άλλοι είχαν κάνει βήματα για το μωρό τους).

Η ελπίδα αυτό βοηθά

the_penetratorŠ

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back