εφαρμογές του GAL

Z

zhi_yi

Guest
hi ..παρακαλώ πείτε μου ποια είναι η πλέον κατάλληλη για εφαρμογές GAL;ειδικά 16v8, μπορεί κανείς να μου πει κάποιο απλό σχέδιο με GAL;και παρακαλώ να μου δώσετε κάποια links που σχετίζονται ..Έψαξα τις σημειώσεις αίτηση για GAL στην αρχική σελίδα Lattice, αλλά χρειάζομαι άλλο παραδείγματα ..σε ευχαριστώ

GALs χρησιμοποιήθηκαν για απλούς αποκωδικοποιητές διεύθυνση και λογική κόλλα για τη λαϊκή οικογένεια 8031/8051.Φαντάζομαι ότι έχουν χρησιμοποιηθεί σε πολλές άλλες εφαρμογές, καθώς και.

Γεια σου, ίσως μπορώ να βοηθήσω λίγο ...
σχεδόν κάθε λογική IC λειτουργία μπορεί να αντικατασταθεί από GAL αλλά nowaday η αίτηση έχει αντικατασταθεί από FPGA και του CPLD φυσικά.
Έτσι η περιοχή εφαρμογής είναι πολύ μεγάλη, αλλά δεν είναι οι άνθρωποι το χρησιμοποιούν.
Γιατί;επειδή είναι δύσκολο να βρούμε τον προγραμματιστή και η γλώσσα προγραμματισμού δεν είναι τόσο κοινή όσο VHDL ή Verilog, ώστε οι άνθρωποι προτιμούν CPLD από GAL.
Σας προτείνω να χρησιμοποιήσετε GAL μόνο για τη μελέτη, και η χρήση CPLD αντί λόγω του κόστους και τις εγκαταστάσεις ...

Με τις καλύτερες ευχές

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back