ερώτηση σχετικά με το χαρτί στο CMOS τρέχουσες αναφορές

T

twiieeet

Guest
Γεια σας, είμαι προσπαθούμε να σχεδιάσουμε ένα CMOS τρέχουσα αναφορά. Βρήκα το ακόλουθο έγγραφο: Όλες οι Θερμοκρασία CMOS, Τάση τροφοδοσίας και Διαδικασία Ανεξάρτητη τρέχουσα αναφορά Wang Yi * Ο Lenain Yan Xiaolang Στην πρώτη σελίδα, δεξιά στήλη, ο συγγραφέας εξηγεί M10-M12 αποτελεί έναν κλάδο ανάδρασης. Από την τρέχουσα αναφορές έχω μελετήσει μέχρι τώρα, θα περίμενα από την πύλη του M7 να συνδεθεί με τον αγωγό του Μ3 για να κλείσει ο κύκλος. Δεν βλέπω πώς η ανατροφοδότηση λειτουργεί με M10-M12. Ο συγγραφέας αναφέρεται σε ένα άλλο χαρτί από αυτόν που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της κινεζικής Ημιαγωγοί: Wang Yi, Εκείνος Le'nian, Yan Xiaolang, 30nA θερμοκρασία-ανεξάρτητη CMOS τρέχουσα και η εφαρμογή της σε μια LDO, κινεζική Εφημερίδα των ημιαγωγών. 2006, 27 (9): 1657-1662. Δυστυχώς δεν μπόρεσα να βρω αυτό το έγγραφο, και φοβάμαι ότι θα το διαπιστώσετε μόνο αυτό είναι γραμμένο στα κινεζικά, τα οποία δεν μπορώ να διαβάσω. Μήπως κάποιος εδώ κατανοήσουν αυτό το κύκλωμα; Εάν ναι, παρακαλώ εξηγήστε μου ...

εάν έχετε το πρώτο άρθρο αποδίδουν στη συνέχεια, ώστε να μπορέσουμε να δούμε το κύκλωμα και να εξηγήσει την ανατροφοδότηση

[Quote = keoiuser], εάν έχετε το πρώτο άρθρο αποδίδουν στη συνέχεια, ώστε να μπορέσουμε να δούμε το κύκλωμα και να εξηγηθεί η ανάδραση [/quote] καλή ιδέα :)

όπως λέτε, πύλη M7 θα πρέπει να connet drain.but M3 το κάνουμε connet, είναι μέσω της M10 πύλη για την πηγή, νομίζω ότι είναι το βρόχο ανάδρασης στην Τ1 άρθρο επισυνάψετε εικόνα είναι η ίδια χρήση [/img]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back