ερωτήσεις συνέντευξης για τα ενσωματωμένα συστήματα

T

tarekegypt

Guest
Γεια σε όλα τα μέλη?. Κανένας από μας πείτε μερικά από τα θέμα που μπορεί να αντιμετωπίσει κάποιος στην συνέντευξη (δηλαδή αρχιτεκτονικής μικροελεγκτή, C + +, κόλπα του προγραμματισμού και ούτω καθ 'ευχαριστώ για τη μεγάλη μέλη του φόρουμ

το συνέντευξη; Δεν έχω ιδέα τι πράγμα μιλάτε για να είμαι ειλικρινής ... Μιλώντας για μια συνέντευξη εργασίας ή κάτι τέτοιο;

Στην Κίνα, κάποια παιδιά θα ήθελε να ζητήσει από τον differcence του λεωφορείου μεταξύ της Intel και PowerPC αψίδα αψίδα. :) Είναι κάτι για το μεγάλο edian και λίγο edian. αλλά αυτή η ερώτηση είναι για πιο μηχανικός HW.

συγνώμη εννοώ δουλειά thanx συνέντευξη

[Quote = tarekegypt] συγνώμη εννοώ δουλειά thanx συνέντευξη [/quote] Γεια σου, συμφώνησα μαζί σας. Οποιοσδήποτε τρόπος, ιδανικό σας κάνουν να σκεφτόμαστε κάποια πράγματα για το έργο μου. Πέρα από αυτό, αυτό το σύνδεσμο παρακάτω μπορεί να είναι χρήσιμες: [url = http://www.humanresources.hrvinet.com/software-interview-questions] ερωτήσεις συνέντευξης Software [/url] Προσπαθήστε να κρατήσετε απόσπασης. TKS και τις καλύτερες ευχές

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back