επιλογή του FPGA

B

bilalkadri

Guest
Είμαι προσπαθούν να εφαρμόσουν ένα αισθητήρα αλγόριθμος δίκτυο, μπορεί κάποιος παρακαλώ να συμβουλεύει μου τι FPGA είναι κατάλληλο για την εφαρμογή

Θα πρέπει να ορίσετε τη συχνότητα, ακρίβεια, τις πύλες του το σχεδιασμό, την επιλογή τότε η συσκευή προορισμού.

u ανάγκη να βρεθεί η συχνότητα στόχο, μετράει πύλη για ur σχεδιασμό για να επιλέξετε ένα "FPGA",
καθώς και το κόστος της FPGA,

ΠΟΛΛΕΣ FPGA προμηθευτές όπως XILINX, ACTEL, ALTERA κλπ, υπάρχουν,
u πρέπει να επιλέξουν μία εξ αυτών που ταιριάζει στην ur buget τόσο από την άποψη των παραμέτρων σχεδιασμού, καθώς και το είδος της αίτησης ur περιβάλλον θα εργάζονται.

Εξαρτάται του "πόσο καιρό είναι το algorith", αυτό σημαίνει πως πολλά στοιχεία λογική και πύλες που χρησιμοποιεί, επίσης, ότι depens το πρόγραμμα που θέλετε ή όπως tu χρήση, προτιμώ Altera `s FPGA, λόγω της ευελιξίας τους και ισχυρό πρόγραμμα και εργαλείο προσομοίωσης , qu (at) rtus.

kilone έγραψε:

Νομίζω Xilinx Virtex4 είναι μια καλή επιλογή

παρακαλείσθε να πω detaily
μπορείτε να το σύνθεση σε ένα από Xilinx FPGA, και δείτε το LUT και FF, τότε θα το μάθετε

Τυφλά ξεκινάτε ur έναρξη του σχεδιασμού με στόχο τη συσκευή που σε κάθε FPGA, μόλις finsih τη σύνθεση, θα είστε σε θέση να επιλέξετε τη συσκευή σας αφού είδε την έκθεση σύνθεσης.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back