επικοινωνίας Wireless

F

Faizan Tahir Butt

Guest
Πόσα πομπούς και δέκτες που σε ένα σταθμό βάσης;

Υπάρχει ένας πομποδέκτης (ένα δέκτη και έναν πομπό).

Υποθέτω ότι θα μπορούσαν να υπάρξουν 3 πομποδέκτες σε ένα BTS ως ανά 3 τομείς.

κάθε τοποθεσία BTS θα έχει μια σειρά από πομποδέκτη.

εάν η ιστοσελίδα χωρίζεται σε περισσότερους από έναν τομέα (αυτό εξαρτάται από το σχεδιασμό και την πυκνότητα των συνδρομητών), τότε κάθε τομέας θα έχει τον αριθμό των πομποδέκτη επίσης εξαρτάται από την πυκνότητα subscriberes? όπου κάθε πομποδέκτη μπορεί να handel φορέα RF και την ικανότητα των εν λόγω ραδιοσυχνοτήτων μεταφορέα (για παράδειγμα, σε δίκτυα GSM 900) θα είναι για 8 συνδρομητές (8 timeslots), έτσι ώστε u χρειάζονται περισσότερα από ένα μεταφορέα σε ραδιοσυχνότητες, δηλαδή περισσότερους από έναν πομποδέκτη και να θυμάστε αυτό εξαρτάται από την πυκνότητα συνδρομητών.

από τον τρόπο είμαι GSM BSS μηχανικός.

Hi moto,
Έχω μία ερώτηση.
Σε GSM 900 υπάρχουν πολλαπλές φέρουσες συχνότητες ανά τομέα για το χειρισμό πυκνότητα συνδρομητών.
η δήλωσή μου είναι σωστή;
Αν υπάρχει τότε παρακαλείσθε να προσδιορίσετε τις απαιτήσεις απόρριψης, εάν υπάρχουν.

Τώρα GSM 900 σε κάθε τομέα είναι 2 αερομεταφορέων και μπορεί να είναι 3, 4, 5, 6 ή σε ορισμένες χώρες 12

Θα ήθελα να ξέρω τον πάροχο υπηρεσιών στη χώρα που έχει 2 ή περισσότερους αερομεταφορείς σε έναν τομέα από τον ίδιο σταθμό βάσης.

u μπορεί να ελέγξει την καθαρή υπάρχει ένας τεράστιος αριθμός των articals

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back