επιδόσεις AT89C51

I

indynetra

Guest
Ξέρει κανείς αυτό το UC είναι κατάλληλοι για την εφαρμογή των καταναλωτών;, είμαι σχεδιασμός για την αποδέσμευση ενός προϊόντος που βασίζονται στο παρόν UC λόγω της φτήνια του, IO και άφθονο codememory.Εκφράζει την ικανοποίησή μου ως επί το πλείστον άλλοι openion σχετικά με αυτό το uc

Για τα ηλεκτρονικά είδη ευρείας κατανάλωσης, το μικρο ταιριάζει καλά.Είναι λίγο πολύ επιδεκτικός σε θόρυβο και μερικές φορές προκαλεί hangups.EMI επιδόσεις δεν είναι πολύ καλή.Πέραν αυτού, έχω χρησιμοποιήσει πάνω από 30.000 μονάδες από αυτές τα τελευταία χρόνια σε κυκλώματα conusmer.Αν έχετε καλό τροφοδοτικό, λειτουργεί ομαλά.Εάν dont, φροντίστε να χρησιμοποιείτε κάποιο είδος επεξεργαστή οθόνη.

ευχαριστώ για την απάντησή σας, το προϊόν μπορεί να χρησιμοποιείται σε υψηλό EMI επιρρεπή περιοχή, να σας πω anyother 51 σειρές thats καλά προσαρμοσμένα στο βιομηχανικό περιβάλλον;
thx
indy

Αν έχετε μια ματιά στην αρχιτεκτονική του 8051, μπορείτε να παρατηρήσετε δύο πράγματα που έχουν προγραμματιστεί δεν είναι πολύ καλά με την ΕΜΙ κατά νου.Το ένα είναι η καρφίτσα EA εκπέμπει σε υψηλή συχνότητα και το δεύτερο είναι το χάσμα-από-6 ρυθμό του ρολογιού.Κατόπιν τούτου, νομίζω ότι μπορείτε να βρείτε μόνοι σας την απάντηση.Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε μια μάρκα που επίλυση των προβλημάτων αυτών.Για παράδειγμα, υπάρχουν Philips τμήματα που έχουν EA αναστέλλουν τη δυνατότητα που απενεργοποιεί το σήμα ΕΑ αν δεν χρησιμοποιείτε εξωτερική μνήμη.Το χάσμα-από-6 πρόβλημα λύνεται με πολλές εταιρείες όπως Philis, Winbond, Ντάλας κλπ.

Ευχαριστώ για την πρότασή σας, να σας πω anyother 51 σειρές thats καλά προσαρμοσμένα στο βιομηχανικό περιβάλλον;
Είμαι ανάπτυξη κλώνος ATS90S8515, αυτό ίσως σας ταιριάζουν.

Όπως γνωρίζω, η MCU έχει ST διαθέτει επίσης ισχυρή ικανότητα όταν αντιμετωπίζει το ΕΝΙ και ESD δοκιμών.Χρησιμοποίησαν την παραδοσιακή στρατηγική desgin από buttom σε έως και προσαρμοσμένη διάταξη.

Στην Markey MCU, πολλές από τις MCU είχε χρησιμοποιηθεί το σχέδιο TOP-ροή σχεδιασμού.

visualart έγραψε:

Είμαι ανάπτυξη κλώνος ATS90S8515, αυτό ίσως σας ταιριάζουν.

1620 UC RDC στηρίζουν καλά.Αυτή η βασική συσκευή είναι X86.Έχει δύο UART, και δύο MII.Μπορεί να κυκλοφορούν υπό 100MHZ.
Επίσης, αυτή η συσκευή είναι πολύ φθηνή.

AT89S51 είναι καλύτερη από AT89C51, και είναι επίσης πολύ φθηνό.
http://www.atmel.com/dyn/products/product_card.asp?part_id=1917

Hi indynetra,

Αν κοιτάξετε για μια ισχυρή EMI επάνω, μπορώ να σας προτείνω τα ΣΜΕ της οικογένειας από
Μικροτσίπ.Έχουν πολλές δυνατότητες, όπως Burn-out ανίχνευση, την ορθή
POR που θα βοηθήσουν την πραγματοποίηση EMI-σταθερή σχεδιασμού.

Αντίο

mr_ghz έγραψε:

Hi indynetra,Αν κοιτάξετε για μια ισχυρή EMI επάνω, μπορώ να σας προτείνω τα ΣΜΕ της οικογένειας από

Μικροτσίπ.
Έχουν πολλές δυνατότητες, όπως Burn-out ανίχνευση, την ορθή

POR που θα βοηθήσουν την πραγματοποίηση EMI-σταθερή σχεδιασμού.Αντίο

Είναι, επίσης, την άποψή μου ότι Microchip Pic (16F877 για παράδειγμα) συμπεριφέρεται πολύ καλά υπό EMV, πολύ καλύτερα στη συνέχεια Philips 89C51RD2 για παράδειγμα.

χαιρετισμοί

Hi ME,

uuups, ένα μικρό τυπογραφικό λάθος ...Σίγουρος Εννοούσα καφέ-out.Συγγνώμη

Αντίο

γεια,
Θα ήθελα να μάθω τη διαθεσιμότητα της οικογένειας AVR στην Ινδία.Νομίζω ότι η AVR πρέπει να συμπεριλάβει στο νέο προβλεπόμενα έργα μας.ευχαριστώ για όλες τις sugetions σας
indy

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back