επαλήθευσης πρόταση έργου

J

jszair

Guest
Hi όλα, πρέπει να κάνω για την επαλήθευση του έργου που σχετίζονται τάξη. Σκέφτομαι τη χρήση ovm για την επαλήθευση ενός έργου από opencores. Είμαι νέος σε επαλήθευση και ovm έτσι δεν ξέρω πόσο μεγάλο ενός στόχου επαλήθευσης είναι κατάλληλο για έναν όρο ... έργο που πρέπει να γίνει σε 1,5 μήνα. Μια επιλογή στο μυαλό μου είναι ελεγκτής διεπαφή SPI. Οποιεσδήποτε προτάσεις; Ευχαριστώ!

χρειάζεστε ένα περιβάλλον ελέγχου για την υποστήριξη όλων των μελών της ομάδας να κάνουν τη δουλειά επαλήθευσης!

[Quote = ljxpjpjljx] θα πρέπει να έχετε ένα περιβάλλον ελέγχου για την υποστήριξη όλων των μελών της ομάδας για να κάνει τη δουλειά επαλήθευσης! [/Quote] Δηλαδή τι; Όπως questa για ovm; Είναι ότι όλα όσα χρειάζονται; Υπηρεσία μου έχει κάποια εργαλεία επαλήθευσης διαθέσιμο σε Unix σταθμούς εργασίας. Τι είναι οι ελάχιστες απαιτήσεις για το περιβάλλον ovm και VMM; Ευχαριστώ!

Δεν θα πρότεινα τη χρήση OVM όταν έχετε μόλις 1,5 μήνες για να εργάζονται για το έργο. Χρειάζονται τουλάχιστον μερικές εβδομάδες για να πάρει άνετα με την OVM μεθοδολογία για να μπορέσετε να αναπτύξει το περιβάλλον σας. Θα πρότεινα απλά να αναπτύξουν απλές BFM οδήγησης / συλλάβει το ερέθισμα και να χρησιμοποιήσετε μια προσέγγιση μοντέλο αναφοράς που θα ελέγχει την ορθότητα της εξόδου σας. - Hung

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back